Moderator: Pi White
Frenetico napisał(a):Monte Kalwaria:
Jadę jutro z Witolina (Praga pd), prawdopodobnie przez Otwock, mogę zabrać 3 osoby.
mailto: frenetico.pl(at)gmail.com
Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK

Arekcore napisał(a):Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK
Nie wiem co ty widzisz "mordeczko"ale ja widzę że nadal można głosować i nadal wygrywa MŁ
skiba777 napisał(a):Arekcore napisał(a):Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK
Nie wiem co ty widzisz "mordeczko"ale ja widzę że nadal można głosować i nadal wygrywa MŁ
14 dla MK.
12 dla MŁ po odjęciu nieregulaminowych.
spoko umiem czytać, ale nie wszyscy czytają wszystkie posty pod głosowaniem......... Naprawdę? niebywałespoko umiem czytać, ale nie wszyscy czytają wszystkie posty pod głosowaniem.........
piszę co widzę a nie co sobie ustaliliście

Goomish napisał(a):Tak jak tłumaczył kolega za stadionem w prawo przez betonowe płyty na parking (obok strzelnicy). Nowopoznani błądzący w liczbie 2 i ja przeczesaliśmy całą pustynię za wałem, i znaczną część lasu. Temat drążę, bo chciałbym następnym razem trafić![]()
... już ja wiem co sobie myślicie
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości