Moderator: Pi White
Frenetico napisał(a):Monte Kalwaria:
Jadę jutro z Witolina (Praga pd), prawdopodobnie przez Otwock, mogę zabrać 3 osoby.
mailto: frenetico.pl(at)gmail.com
Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK
Arekcore napisał(a):Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK
Nie wiem co ty widzisz "mordeczko"ale ja widzę że nadal można głosować i nadal wygrywa MŁ
skiba777 napisał(a):Arekcore napisał(a):Pi White napisał(a):Głosowanie zawsze kończy się o 24 w czwartek, do ankiety liczą się tylko głosy oddane zgodnie z regulaminem. Ja widzę iż cały czas wygrywa MK
Nie wiem co ty widzisz "mordeczko"ale ja widzę że nadal można głosować i nadal wygrywa MŁ
14 dla MK.
12 dla MŁ po odjęciu nieregulaminowych.
Naprawdę? niebywałespoko umiem czytać, ale nie wszyscy czytają wszystkie posty pod głosowaniem.........
piszę co widzę a nie co sobie ustaliliście
Goomish napisał(a):Tak jak tłumaczył kolega za stadionem w prawo przez betonowe płyty na parking (obok strzelnicy). Nowopoznani błądzący w liczbie 2 i ja przeczesaliśmy całą pustynię za wałem, i znaczną część lasu. Temat drążę, bo chciałbym następnym razem trafić![]()
... już ja wiem co sobie myślicie
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości