Szpargał napisał(a):Maska do paintballa to maska do paintballa, tak samo jak maska do nurkowania nie jest używana na nartach.
Trzeba było kupić maskę do Simunition:
http://www.setcan.com/simunition.html
emce napisał(a): i robią jakieś dziwne pojazdy, i mity wymyślają.
Sushi napisał(a):emce napisał(a): i robią jakieś dziwne pojazdy, i mity wymyślają.
a ja do tej pory nie wiem PO CO.
Jaki cel ma wylewanie jadu?
Nie szkoda czasu i energii??
tyczy się to obu stron. :)
to jak spór o najlepszy sposób jedzenia delicji....
Dalej- zamknij, a najlepiej wywal, proszę :)
Sushi napisał(a):a ja do tej pory nie wiem PO CO.

Sushi napisał(a):a ja do tej pory nie wiem PO CO.
eMAGie napisał(a):Mnie osobiście nie interesuje jakich kto używa narzędzi do zabawy.
Tato napisał(a):Szkoda, bo bym ci dał linki do kilku stron gdzie słowami kluczowymi są "narzędzia do zabawy" <chichocze sprośnie pod nosem>
Sushi napisał(a):może i śmieszne, ale niektórzy nie umieją zachowac dystansu i podchodzą do tego strasznie emocjonalnie.
Szpargał napisał(a):To może inaczej: a co jedno środowisko oczekuje do drugiego? Przyklasku? Uwielbienia? Zachwytu?
Że nagle jakiś paintballista krzyknie:
"O rany! ASG to jest dopiero wielka rzecz! Nie to co nasz paintball :-( Szkoda, że nie mogę zostać ASGejem, że muszę tkwić w paintballu... Zazdroszczę Wam, ale jesteście WSPANIALI!"
;-)

"O rany! ASG to jest dopiero wielka rzecz! Nie to co nasz paintball :-( Szkoda, że nie mogę zostać ASGejem, że muszę tkwić w paintballu... Zazdroszczę Wam, ale jesteście WSPANIALI!"

Szpargał napisał(a):(...) a co jedno środowisko oczekuje do drugiego? (...)
Że nagle jakiś paintballista krzyknie:
;-)
eMAGie napisał(a):
@Sushi
Szpargał już ma to za sobą. Już był Paintballistą, już był wspaniały ;)

Sushi napisał(a):eMAGie napisał(a):
@Sushi
Szpargał już ma to za sobą. Już był Paintballistą, już był wspaniały ;)
ale ja, ha,ha mówilam do CASEa.... :D
Dalej napisał(a):Podobno jest tak że ludzie raczej przechodzą z PB do ASG, nie na odwrót. Stąd może pochodzić część niechęci.
Niektóre firmy robiące w PB nie lubią ASG, bo same chętnie by korzystały z dzikich terenów które notorycznie okupują ASGeje.
Podejrzewam też, że jako iż ASG jest młodsze, część środowiska PB postrzega nas tak, jak nasi "starzy" postrzegają "pokemonów".
NIEMNIEJ
Wszystko to stanowi raczej margines, i większość PBoyów nie ma nic do ASG, tak samo jak większość ASGejów nie ma nic do PB.
A że na każdym forum znajdzie się paru zapalonych krzyżowców, to trudno.
Pobortza napisał(a):W sumie ciekawe jest to jak bardzo PB zadomowiło się w świadomości "zwykłych obywateli" [...]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość