Kto mieczem wojuje zginie od miecza. Kto miecza nie dobywa, lub z rąk go wypuszcza, zginie na krzyżu. Bany na WW => ||||| (w tym urodzinowy) Zanim powstał Internet, każdy wioskowy głupek siedział w swojej wiosce. [z sieci]
SGT Gadget to Irek M., czyli MIWO z Lublińca. Właściciel sklepu współpracuje z MIWO i ma zapewne zgodę na używanie tego znaku, z kolei MIWO nie ma wpływu na oprawę graficzną strony nie swojego sklepu. Już mówiłem Irkowi, żeby zwrócił uwagę aby odwrócili ten celownik :-))))
BTW, czy w atrapach EOTech'a widać znak celowniczy z obu stron?
Szpargał napisał(a):BTW, czy w atrapach EOTech'a widać znak celowniczy z obu stron?
W tych co gorszych niestety tak ;) Słabo ale widać
Always remember the goodness of animals. You see, my dachshund is discreet and will never betray me — I cannot say that of any human being... Wilhelm Canaris
byłem niedługo po otwarciu - trafiłem przypadkiem jak ze znajomymi na zakupy prezentowe pojechaliśmy - Bogu dziękowałem że byl choc jeden sklep w którym posiedzieć można było jak znajomi latali za debilnymi prezentami
Pan sprzedający miły, konkretny i baaaaardzo idzie na rękę (mundur dla mnie odłożony leży już 2 tygodnie bo nie mam kiedy podskoczyć - choć i mundury te i promocja na nie już sie skończyły)
w sklepie sporo ciuchów i mnóstwo osprzętu zwłaszcza dla wielbicieli polskiej pantery na stronie jest wyjątkowo mało w porównaniu ze sklepem (a to i tak było zaraz po otwarciu jak jeszcze na meble czekali)
tak więc jak ktoś będzie w okolicach polecam sie wybrać.
jak dobrze pójdzie część osprzętu (ładownice może kamizelki) będę miał na kabatach.
Złoty Medal Gazownika Złoty Medal Gazownika Na Niebieskiej Podkładce - za przetrwanie ataków niebieskiego dymu
Kto mieczem wojuje zginie od miecza. Kto miecza nie dobywa, lub z rąk go wypuszcza, zginie na krzyżu. Bany na WW => ||||| (w tym urodzinowy) Zanim powstał Internet, każdy wioskowy głupek siedział w swojej wiosce. [z sieci]
Łysy to kolega ;) w sklepie jest wiecej stronka dopiero z tego co wiem to od marca ruszy z asortymentem calym ale jak dzis bylem to jest tego nawalone :)
1.Systema Super MAx 2.M249 RANGER G&P 3.Glock 17 TM
A ciekaw jestem co by się stało jakby sprzedawca powiedział żeby uwiarygodnić ze właśnie od "Łysego". I co wtedy zrobisz?? Zaczniesz zmyślać?? Z takimi pomysłami to może niech sam Łysy się wypowie a nie "koledzy". Pozdro