Ja nie proszę cię byś nam przysyłał swoje oddziały. Tak jak pisałem rozumiem, że przy grach scenariuszowych zawsze jest takie miejsce gdzie nie dzieje się nic. W naszym przypadku ja widziałem 2 oddziały respujące się zanim nas zmieniono i faktycznie Cezar mógł przeprowadzić rotację wcześniej, ale w mojej wypowiedzi nie chodziło o to co mi zarzucasz

Co do rotacji to po prostu mam mieszane doświadczenia w tym temacie. Było tak swego czasu, że nasz team siedział jakieś 4 godziny na strzelance scenariuszowej bez większych walk. Przy tym jeden team co pewien czas sobie strzelał do wroga a drugi nie robił kompletnie nic. W momencie gdy podjęliśmy decyzję o rotacji na nasze pozycje uderzył wróg. Właśnie w trakcie rotacji i zmietli nas praktycznie bez obrony.
Rotacja z respującym się oddziałem jest na pewno pomysłem dobrym, jednak musi schodzić z pola cały oddział bo w naszym przypadku sypał się cały CoC.
Jestem zadowolony z przebiegu rozgrywki i na prawdę nie mam do nikogo pretensji. Wszystko. END