Replika M24 Classic Army, wersja cywilna
Jestem drugim właścicielem i wstyd się przyznać, ale nigdy nie była ze mną w boju. Kupiłem w grudniu 2008 z myślą o airsoftowej wiośnie i wyszło na to, że jedynie z myślą. Wszystko w takim stanie, w jakim kupiłem. Stan zewnętrzny bardzo dobry, minimalne otarcia body i końca lufy, na częściach niewielkie ślady zużycia.
- Stockowy zestaw cylindra,
- Zestaw cylindra 300% CA,
- 1 stockowa rączka przeładowania i 1 metalowa o wyrobionych gniazdach łożysk (na zdjęciach widoczna jest dodatkowa, matowa rączka - nie jest na sprzedaż). Sprężynki do rączki przeładowania wyrobione, wymagają wymiany.
- Dwa niskie pierścienie montażowe lunety 30mm King Arms,
- Magazynek
- Tubka smaru do cylindra Classic Army
- Replika ma delikatnie nawierconą stockową komorę HU, dzięki czemu jest ona dobrze dociśnięta przez śrubkę do lufy zewnętrznej i stabilna - nie przesuwa się podczas przeładowywania jak w niektórych egzemplarzach.
Szczerze: nie wiem, jak karabin strzela - nie był ze mną w terenie. Niedawno został przesmarowany. Nie mogę zapewnić, że ma milion fps i zasięg skuteczny 100m. Możliwe, że wymaga odrobiny serca, nieco majsterkowania i na pewno porządnej precki. Stąd też niewygórowana cena.
Zestaw j/w: 700 zł
Zdjęcia: http://picasaweb.google.com/ZeeMikePL/M ... Xm5u33pwE#.
Pokrywam koszt wysyłki kurierem UPS.
Możliwy odbiór osobisty w Płocku lub w Wawie, chociaż obecnie bywam tam dosyć rzadko.
Kontakt:
PW
GG: 1870225