Moderator: Pi White
Schwarz napisał(a):Słuchajcie, bo to się kupa zrobiła pewna. Jeżeli ktoś wie, że na 100% jedzie w sobotę do Radiówka budować umocnienia przed Lasem Hurtgen, to po kiego grzyba głosuje w ankiecie na JT? Pozwólcie innym decydować za siebie, ok?
Jachos napisał(a):EDIT: Dobrze, zmieniłem głos na Radiówek - jako że CHCĘ jechać na przygotowania. Pytanie co się stanie, jak przygotowań nie będzie? Mam nadzieję , że inni chętni (tylko strona niemiecka) na budowę bunkrów i okopów, też zagłosują na Radiówek (i tylko oni).
Tomcior napisał(a):Jachos napisał(a):EDIT: Dobrze, zmieniłem głos na Radiówek - jako że CHCĘ jechać na przygotowania. Pytanie co się stanie, jak przygotowań nie będzie? Mam nadzieję , że inni chętni (tylko strona niemiecka) na budowę bunkrów i okopów, też zagłosują na Radiówek (i tylko oni).
Ankieta dotyczy miejsca strzelanki , przygotowania do imprezy to chyba oddzielny temat
Anekr napisał(a):A Ci co jadą i głosują, niech oddadzą głos na Janówek T. Dajmy odpocząć N2, chociaż na chwilę :)
Yasiek napisał(a):a. meczaca - wzniesienia i dolki
b. mokra - duzo krzakow i srednio drzew (drzewa zaslaniaja od deszczu, krzaki wycieraja sie z deszczu o mundur)
c. nudna - poza glownym "masywem" to niewiele jest tam do strzelania, chyba ze ktos lubi biegac po fosie
LECHU napisał(a):Dla mnie najważniejszym argumentem jest fakt, że na N2 już kilka razy byłem (wiecznie ta sama miejscówka jest forsowana) a na janówku nie byłem i chciałbym zobaczyć jak tam jest. Co do zmoczenia lub ubrudzenia kontraktówki to zawsze można uprać i wysuszyć !!! Jest mi to obojętne czy to będzie JL czy JT w żadnym nie byłem.
WIĘC PROPOZYCJA : CI CO CHCĄ JECHAĆ NA JANÓWEK LAS LUB TWIERDZA USTALMY JEDNĄ MIEJSCÓWKĘ I PRZEFORSUJMY JĄ !!!
Ryuzok napisał(a):skoro JT tak mocno wam przeszkadza, to za czteropak okocimi'a mocnego jestem w stanie zmienić swój głos...;)
Mamut napisał(a): mundurek będzie czystszy i nie podrze się tak bardzo o gałązeczki. ;)
wichur napisał(a):No to się w końcu uda ruszyć - jak wyzdrowieję to 6 osób ze mną, a jak nie to tylko 5 :P
Dalej napisał(a):Ja bym wolał N2, ale wiem że często jest grany więc jestem gotów odpuścić i wstrzymam się od głosu...
Dalej napisał(a):ja sobie sobotę na N2 i tak odpuszczam, tak jak pisałem, niech wygra co innego ...
Schwarz napisał(a):Jeżeli wygra N2 to zabiorę sporo worków na gruz, bardzo mocnych. W jeden bez kłopotu zmieści sie Jasiek [evil_emot], jak tak lubi N2 to zafundujemy mu dłuższy pobyt :P
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość