Ja tam tęsknie za starymi milsimami, bo nie potrzebne były wielkie sztaby. Zgłaszały się teamy, informowały o możliwościach operacyjnych orga i dalej szło samo (z raportowaniem do orga).
Wielki/duże imprezy ciągną za sobą większe oczekiwania i większe koszty, a koszty powodują rezygnację części grup. Lepiej chyba napisać co jest potrzebne stronom, a one to zorganizują...
Chyba kluczem byłaby dobra lokalizacja dość blisko Warszawy i krótszy czas trwania imprezy, ale przy mniejszych kosztach.
powiem bez ogródek - Ci którzy tak myślą są hipokrytami, i pasożytami żerującymi na pracy innych . Biegają w szpeju za kilka tysięcy a marudzą jak mają wydać za 2 dni imprezy 50 zł. W czasach gdy wszystko kosztuje a czas wolny najwięcej. Szlag mnie trafia jak to słysze !!!koszty powodują rezygnację części grup
Kowal napisał(a):Ja tam tęsknie za starymi milsimami
Tato napisał(a): Poza tym o jakich niby imprezach mówimy gdzie były wielkie sztaby?!
Python napisał(a):Jedyna możliwa grywalna reforma WZT, to zmiana nazwy na Wojna Secesyjna i strzelanie pomiędzy US manami :-)
Vlad napisał(a):Mein Gott to dopiero będzie 8) !!!
Zapomnieliście jeszcze o Mackoffie
Vlad napisał(a):...
Zapomnieliście jeszcze o Mackoffie
vroobell napisał(a):No z całym szacunkiem nie porównuj ich. Przy całej specyficzności FIA to oni przynajmniej potrafią zorganizować działania wielu osób w sposób skuteczny i nie gardłują niepotrzebnie na forum, żaś Mackoffa to znam raczej z jego wypowiedzi na forach niż z realnych działań. Zresztą nie bez kozery ów pan wymieniony przez Ciebie ma ksywkę "bóg wojny" ;)
Poza tym FIA ma takie podejście do milsimów, które np do mnie i jak sądzę do Agenta i pewnie Greya (jeśli nie to daj znać Greyu) również trafia, a więc rozmowa z nimi może przynieść coś konstruktywnego.
Konrad ''Owca'' napisał(a):Porządnej imprezy z rozmachem, pojazdami i efektami nie da się zorganizować dla 20 osób być może spełniających powyższe podstawowe w zasadzie wymagania...
TAK. Co prawda nie jestem w stanie pomóc, ale popieram !
Python napisał(a):PISZCIE NA TEMAT !!!
To nie jest temat "co mnie się nie podobie w milsimie".
W tym wątku padła następująca kwestia.:
- Środowisko mazowieckie stać na to, aby zrobić super milsima na światowym poziomie.
Możliwe kometarze to.:
1. TAK. Chcę wziąć w tym udział i pomóc w jego organizacji.
2. TAK. Co prawda nie jestem w stanie pomóc, ale popieram !
3. Róbmy swoje i tyle, jest dobrze jak jest.
4. Mam to w dupie. (Ci nie powinni zabierać głosu)
5. Nie wiem o czym jest temat, ale chcę nabić posta (zapraszam do innych tematów)
Powrót do Luźne dyskusje o MILSIMach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość