G36C JG - SPRZEDANE

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

G36C JG - SPRZEDANE

Postprzez GRZYBU » 2 mar 2011, o 12:17

G36C JG

Przyszedł najwyższy czas aby rozstać się moją ukochaną Gienią. Nie chciałem nigdzie o tym pisać ale tak....mam nową ulubienicę do zabaw w ciasnych pomieszczeniach i piwnicach ;-) ale ciiiiiiiiiiiii ;-)

Wielu z Was miało przyjemność poczuć jej ciosy na własnej skórze, i do wielu z Was puszczała swoje czerwone oczko w ciemnościach ;-P
Dzielnie i wiernie służyła mi rok na polu walk cqb przez co nasz związek był szczęśliwy i pełen czułości. Za jej oddanie i brak fochów zasponsorowałem jej piękną foliową okleinę która doskonale pasowała do warunków w jakich spotykaliśmy się na nasze cotygodniowe randki i dodatkowo zabezpieczała jej gładką powierzchnię przed ewentualnymi zadrapaniami do jakich mogło dojść w miłosnym uniesieniu ( okleina w pełni i bez/śladowo do usunięcia).

Z racji iż sprawowała się nienagannie -jest nadal dziewicą nieskalaną tuningiem i mocą w okolicach jak mniemam 300+FPS (seryjnie chyba mają jakieś 360 więc zakładam że nie ma już tyle co seria a nie mierzyłem jej), której rozprawiczenie może dać nowemu panu wiele przyjemności ;-) Tak , tak...mówili żebym jej gumkę zmienił...ale nie chciałem w niej grzebać żeby jej nie urazić...
Kąsi w warunkach CQB wystarczająco poprawnie aby czas do rozdziewiczenia potrwał jeszcze trochę....

Do Gieni dokładam magazynek HI CAP i jeśli ktoś chce to nawet mam seryjną batkę mini oraz wolnoładowarkę do niej ( nie używałem ich gdyż z Gienią lubimy stosować inne dopalacze).

Z uwagi na spisaną wcześniej intercyzę - kolimator, laser, latarka i chwyt pozostaje mój i nie podlega sprzedaży. Szczęśliwca który pojmie Gienię mogę obdarzyć jeszcze ofertą sprzedaży magazynków mid cup gdyż wiem że nie każdy lubi długie rundy z jednym zapakowaniem ;-)
Mam ich 6 o ile pamiętam i nie winszuję za nie wiele a oczywiście wszystkie są sprawne.

Gienię z powodów sercowych i powstałych potrzeb materialnych wyceniam nie wysoko, aby stać było na nią każdego kochasia w okolicy.
Cenę ustalam na nienegocjowalne 350pln, zestaw 6 "walizeczek" Gieni - mid cup- dodatkowe 100pln ( przy założeniu że jej waliza HI -CUP - zostaje u mnie w domu)

Łącznie więc puszczę ją razem z "torbami" za 450pln lub tylko z dużą "walizą" za 350pln.

Proszę nie piszcie o tym nigdzie gdyż nie chcę aby nowa "dziewczyna" nie strzeliła focha z zazdrości !!

oto ostatnie ze zdjęć kiedy to widziano nas razem:
Obrazek
Obrazek

Kontakt najlepiej na GG 5191636 lub tel. 501-060-044 no i oczywiście PM dla członków tegoż zacnego Forum ;-)

SPRZEDANE
Ostatnio edytowano 4 kwi 2011, o 17:48 przez GRZYBU, łącznie edytowano 1 raz
GRZYBU

White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 2009

Re: G36C JG

Postprzez GRZYBU » 31 mar 2011, o 20:09

up
GRZYBU

White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 2009

Powrót do Sprzedam