Szpargał napisał(a):Posłużę się przykładem z ostatniej Bośni: w nocy jedzie samochód, na światłach. Widzimy go z oddali, ale nie jesteśmy w stanie ocenić, czy to auto in-game czy nie. Napisy CCS ma z boku, więc musi nas minąć abyśmy mogli stwierdzić że to samochód graczy. Ponieważ świeci w naszym kierunku, nawet gdyby oznakowanie było na masce i tak nie będze widoczne.
Wokash napisał(a):50 cm jak dla mnie to za dużo [...]
Tato napisał(a):Szpargał - wiem że dbasz o realizm w grach. Jak ma sie do tego świecący ledami pojazd "wojskowy"?
Xasistis napisał(a):Graczy nie oznaczamy dodatkowymi identyfikatorami bo jesteśmy w stanie ich odróżnić od spacerowiczów czy zagubionych grzybiarzy.
Tato napisał(a):Wokash, mirmiłujesz. Mnie chodzi o to by napierdalać do wszystkiego sie rusza, ale aby IDENTYFIKOWAĆ CEL. To co ty lansujesz na obecna chwilę to twierdzenie, że ludziska będą strzelać do nierozpoznanego celu. No cóż...
Nie chodzi mi o to czy zakradnę się Jeepem do kogoś i przez okno zrobię mu knife kill. Chodzi o to że to sie ma, jak sami przyznaliście, nijak do rzeczywistości. Oznaczenie samochodów ledami spowoduje, że ambushe sprowadzą się do skampienia się w lesie i olania podstawowych zasad rozpoznania.
Powrót do Zasady i regulaminy gier MILSIMowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość