Python napisał(a):Zastanawiam się (po wczorajszej próbie grania) jak oni dobierają balans w grze.
Grałem w zdobywanie flag na hardcore i moja ekipa nie była w stanie wyjść z bazy :-) Masakra....
Python napisał(a):Wszedłem na statystyki BC2 i ONIEMIAŁEM.
Gra została wydana na PS3 - 5 marca. Do dziś minęło zatem około 4 miesiące czyli jakieś 120 dni. A najlepsi gracze, grali ponad 800 godzin.
Wychodzi zatem, że od dnia premiery CODZIENNIE grali przez prawie 7 godzin dziennie !!! (przez 4 miesiące)
JAK TO MOŻLIWE ???
Ohtar napisał(a):Pograłbym z tobą Python, ale co wejdę na serwer to ciągle hardcore, a ja nie znoszę braku killcama.
Python napisał(a):Ohtar napisał(a):Pograłbym z tobą Python, ale co wejdę na serwer to ciągle hardcore, a ja nie znoszę braku killcama.
O czym ty do mnie rozmawiasz about ??? :o)
Ohtar napisał(a):A z killcamem wiem mniej więcej gdzie gościa szukać i zawsze mogę się odegrać tym samym, lub zapodać mu kosę.
Lawa napisał(a):Ohtar próbowałem Cię dodać do listy znajomych, ale niestety już masz zablokowane zaproszenia z powodu za dużej liczby znajomych.
Ohtar napisał(a):Jak się było trofeową dziwką, to cała lista zapełniona ludźmi do boostowania pucharków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości