W tej jest nowość z gry, autko zdalnie sterowane z przekazem obrazu video. Podejrzewam, że jednak nie wybucha ;)

Artykuł o wersjach
StarskiPL napisał(a):Fajna reklama,
Python napisał(a):No tak, ale gdzie ją mogę zobaczyć ;-?
Reported Bugs
- Party Invite System not working, unable to join friends even with public chosen
- Leaderboard not reading correct kills
- Framerate issues, affecting gameplay
- Theatre mode not working correctly
- Respawns, issue spawning near enemies on smaller maps
- Game freezing PS3 Console
- Party option "Leave with party" not working correctly
- Locale Search option not working
- Mic's not showing in lobby
- Error "Disconnected due to transmission Error" appears after some games
Reported Glitches
- Knifing mechanic seems to act like Commando lunge from MW2
Talked to some testers and apparently the game was a broken mess throughout development and Treyarch were adding things to the very end of the process. 360 was main sku and everything else got a sloppy port. Local testers didn't even go over the campaign, that was handled by testers in Canada.
Ptasiek napisał(a):wlasnie zakupilem i znow mecze sie przy steamie... czasami zastanawiam sie co mnie tak korci zeby sie p*********ic z tym po*****************steamem.....
Python napisał(a):nie po to kupowałem ps3 aby mieć lagi :-/
RedHiney napisał(a):Ptasiek napisał(a):wlasnie zakupilem i znow mecze sie przy steamie... czasami zastanawiam sie co mnie tak korci zeby sie p*********ic z tym po*****************steamem.....
No i jak tam? Zwalczyłeś? Jak gra? Przymierzam się do zakupu i z chęcią poznam opinie z tzw. pierwszej ręki. Medal Of Honor mnie nieco rozczarował.
.:Marcin:. napisał(a):potwierdzam
małe mapki a gra w trybie DM jest baaardzo szybka.
najbardziej wkurzające są respy. bardzo często przeciwnik się respuje tuż za twoimi plecami i oczy trzeba mieć dookoła głowy.
Na początku również miałem skokową grafikę, ale coś tam pozmieniałem w ustawieniach karty i gry i teraz na wyższych parametrach mam powyżej 50 fps
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość