Schwarz napisał(a):To co mnie w nim zastanowiło to ten fragment:
''Umorzeniem, wobec braku znamion czynu zabronionego, zakończyła się też sprawa mężczyzny, który przyszedł pod Pałac Prezydencki z granatem i groził przeciwnikom przeniesienia krzyża. Granat był rozbrojony, nie znaleziono też żadnego ładunku wybuchowego."
To jak nieśmiertelne - "Chamstwu, w życiu, należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom" :) A poważniej, pewnie rozwiązałoby spory odsetek naszych kłopotów :)Przeciwdziałać głupocie
Kamil napisał(a):po osławiony odcinek Uwagi, który zrobił z asgejów morderczych maniaków praktykujących swoje krwiożercze żądze
Wokash napisał(a): była o to afera?
Tato napisał(a):Oba musiały się kłodą skończyć. :)
Tato napisał(a): Temat na Wrr był na 15 stron a na WMASGU ze 30-ci. Oba musiały się kłodą skończyć. :)
pff, że jak? Przecież ten filmik ma nie więcej niż 2 lata.a przypomnę że było to w czasach gdy ASG było świeże
Tato napisał(a):U, chłopie! Coś, ty hrabia Munchausen, przespałeś ostatnie lata? :)
kazik_ napisał(a):pff, że jak? Przecież ten filmik ma nie więcej niż 2 lata.
Dalej napisał(a):kazik_ napisał(a):pff, że jak? Przecież ten filmik ma nie więcej niż 2 lata.
Niee, to stary filmik. Jeszcze Dzikki się strzelał, a on zakończył karierę imprezą na Hucie latem 2008. Stawiał bym gdzieś na 2006.
Dalej napisał(a):A kto mówi że jest?
Dalej napisał(a):Tato napisał(a):przypomnę że było to w czasach gdy ASG było świeżeDalej napisał(a):kazik_ napisał(a):pff, że jak? Przecież ten filmik ma nie więcej niż 2 lata.
Niee, to stary filmik. Jeszcze Dzikki się strzelał, a on zakończył karierę imprezą na Hucie latem 2008. Stawiał bym gdzieś na 2006.
Dalej napisał(a):Kamilku kochany, czytanie ze zrozumieniem się kłania :)
Sushi napisał(a):Daleju dodaj przycisk "lubię to"!!!!
Dalej napisał(a):Sushi napisał(a):Daleju dodaj przycisk "lubię to"!!!!
Ten Fejsbukowy? Założyłem wweekend konto WW na fjutbooku, może by się dało.
Dalej napisał(a):Sushi napisał(a):Daleju dodaj przycisk "lubię to"!!!!
Ten Fejsbukowy? Założyłem wweekend konto WW na fjutbooku, może by się dało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość