Ad 1. Dyskusja powróciła na świerzo po kolejnych próbach komercyjnych reklam, zakamuflowanych jako "prywatne" - stąd wyraźne zaznaczenie już w nagłówku, że jest to oferta firmowa, bez żadnych ściemek.
Padły pomysły oddzielnego wątku tylko dla firm, pozostawienia "jak jest" ale z oznaczeniem że oferta jest komercyjna/firmowa (tak jak ten wątek) i parę innych propozycji, z utrzymaniem zakazu reklam firmowych włącznie. Stąd ten tescik. Zwróć jeszcze proszę uwagę, że nie usuwam absolutnie wszelkich ogłoszeń które podpadają pod komercję (np.
viewtopic.php?f=46&t=4441 - ewidentnie oferta na sprzedaż kilku takich masek z godziwym zyskiem. A już na pewno użytkownik nie sprzedaje jednej, swojej). Jestem w stanie zrozumieć i docenić zapychanie luki rynkowej przez obrotnych użytkowników, aczkolwiek jeśli te maski pojawiły by się w ofercie jakiejś firmy w Polsce (i wiedziałbym o tym) to wątek by wyleciał).
Ad 2. Dziwny zbieg ooliczności, ale uznaję, że takie sytuacje się zdarzają. Przepraszam za pomówienie.
Ad 3. Oferta nie łamie regulaminu w sposób wspomniany przez Ciebie, albowiem hurtowo poszy "prawie wszystkie", a jak wiemy "prawie czyni wielką różnicę" i kilka sztuk takich pasków nadal jest dostępnych.
Dlaczego uważasz, że musisz mieć ostatnie słowo w publicznej dyskusji? Zwłaszcza że sam ją zacząłeś a przecież mogłeś zwrócić się do mnie za pomocą GG czy telefonicznie (masz oba te numery do mnie)?