przez vip3r » 25 wrz 2010, o 16:55
to i ja postaram się wystawić kram:
muszę zajrzeć co w kolekcji mi niepotrzebne, na pewno będzie sporo (ponad 20) replik w dobrych cenach i kilka ciekawych gratów.
(...)poszło - Gratuluję nabywcy
UPDATE:
wśród replik będą , MP7, M16, SIG, kilka MP5, UMP, HK33, CZ75, Glock, M9, P99C może jakieś AK i AUG i co tam jeszcze znajdę... (zostawiam sobie raczej tylko naprawdę rzadkie modele w kolekcji ;) )
do tego dużo cześci i akcesoria, zwykłe jak i do tunningu (na ogół nowe w opakowaniach). i
nieco oporządzenia też powinno się znaleźć.
Ogólnie jak ktoś czegoś szuka konkretnego to prosżę o PW - nie będę teraz odpowiadać czy jest ale jak będę się pakować na targ i znajdę w magazynie to zabiorę.
niby chcę sprzedać wszystko (przeprowadzam się i czas ukierunkować kolekcję do naprawdę rzadkich modeli) więc ceny na pewno będą konkurencyjne,ale będę też z 500pln mieć na zakupu czegoś ciekawego, lub wymianę z moją dopłatą :-)
(interesują mnie rzadkie repliki (głównie GBB, również uszkodzone) oraz niedrogie ale ciekawe auta i motocykle (okolice 3000pln) ) - jak ktoś ma problem sprzedać coś to zachęcam zabrać może mnie zainteresuje - np. szukam Junaka, MZ, Citorena XM, volvo 480, MB190, MB124 itp. itd. w sumie prawie wszystko moze mnie zanteresować - (a jak ktoś ma to mu replik dużo więcej wartych w zamian dam :-) - z doświadczenia wiem że ostatnio repliki dużo latwiej sprzedać niż auta ;-) )
Ostatnio edytowano 15 paź 2010, o 19:46 przez
vip3r, łącznie edytowano 10 razy