Lanos 1,5 Turbo

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

Lanos 1,5 Turbo

Postprzez GRZYBU » 8 paź 2010, o 10:24

Z powodu braku czasu na latanie moim skarbem ( mam inne auta w tym służbowe z wahą za free), doszedłem do wniosku że auto które kupiłem do zabawy w salonie , z powodu braku czasu na jego użytkowanie, - czas by zmieniło właściciela.
Obrazek
Auto jest dość znane i popularne - grało w filmie (Rozmowy nocą) i występowało w TV ( TVN TURBO - Czas tuningu). Miało wiele artykułów w branżowej prasie.."GT" "Auto Świat" etc...

Lanos stoi od jakiegoś roku pod znajomego warsztatem gdzie nadal jest dofinansowywane, przepalane itp......aktualnie wymiana foteli przednich na kubełkowe fotele SABELT ROAD !!

Nie mam ciśnienia szczerze mówiąc na sprzedaż....ale auto nie jeżdżone i się marnuje a szkoda mojej pracy.

Wymaga doczyszczenia, polerowania i wymiany nagrzewnicy bo cieknie(mam drugą na wymianę).....i można lansować się po mieście i na zlotach.
Silnik ma przebieg około 80 000km i jest w bdb stanie....nadwozie nierdzewiejące.....w bagażniku mam jeszcze nowe tarcze hamulcowe o wartości 1000pln.
Koła niemal nowe...przejechały może 500km....
Jeśli ktoś ma ochotę lub zna zainteresowanego - serdecznie zapraszam

Cena jaka mnie usatysfakcjonuje jest odpowiednikiem wyposażenia auta ....auto dodaję za free ;-) 9000pln bez negocjacji....

A tu opis naszego bohatera:

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Daewoo/Lanos/49981

Pozdrawiam.
GRZYBU

White Cross: F.R.O.G.
Na starym Warriorze od: 2009

Powrót do Sprzedam