Schwarz napisał(a):Aaaa, dobra. To sprostowanie:
Te ciulasy CF NIC kuźwa nie zrobiły, tylko biednego Arenda wysłały, żeby odjebał za nich całą robote!
Lepiej?
:D:D
Schwarz napisał(a):Hmmm...
To my też zrobimy casting na czarnucha :P Chyba że Arenda wypożyczacie? :D:D:D
[img]http://images38.fotosik.pl/335/b5500b9fa6659829.jpg[/img]
[b]Złoty Medal Gazownika Na Niebieskiej Podkładce[/b] - za przetrwanie ataków niebieskiego dymu
Devil napisał(a):I z tego co wiem, to miała miejsce jedna bardzo nieprzyjemna sprawa. Na samym końcu pewien przedmiot zmienił właściciela. Na co oryginalny właściciel zgody nie wyraził...
Schwarz napisał(a):Mam nadzieje że się znajdzie, cokolwiek by to nie było.
ATSD. Używaliśmy tych nowych granatów zawleczkowych ze skorupą z plastiku, jak to wyglądało po drugiej stronie? My się w nich zakochaliśmy, chyba po wyrzuceniu w trakcie gry grubo ponad 100 sztuk można je uznać za bezpieczne?
Ari napisał(a):Granaty te maja o wiele wieksza moc niz k204. Dostalem odlamkiem od tego po lapie i slad mam taki jakby ktos mi z aeg wywalil. W dodatku huk o wiele wiekszy
Schwarz napisał(a):Z innych ciekawych rzeczy:
Nie miałem maski i przyznaje że nie żałuje, jakoś do szczęścia nie była potrzebna. Użyte świece ani mnie o zawrót głowy ani o krztuszenie nie przyprawiły. Jedyne co, to nieśmiertelne niebieskie kozy, ale tym by zaradziła zwykła maska przeciwpyłowa. No i oczy nie piekły.
Ari napisał(a):Widac ze Cie nie bylo podczas akcji z klatka parter-1 pietro :P generalnie ludzie bez masek to z tamtad uciekali :P a nawet ci ktorzy mieli przeciwpylowe to plakali jak po krojeniu cebuli :P
Fallkor napisał(a):Mały, dzięki za MP5!
Witalik napisał(a): ... Najbardziej podobało mi się wejście przez recepcję tapczan...
Blacha napisał(a):to nie był czeski dym
to był polski czarny RGD z 1986 roku ;-)
nie wolno było użyć tego w budynku to poszło przed budynek - ale myślałem że na atakujacych pójdzie a was zasłoni ;-)
no dobra - po prostu chciałem go odpalić ;-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość