Jest to gratka dla rekonstruktorów różnych jednostek specjalnych jak RANGERs czy NAVY SEALs. Bez problemu można w sieci znaleźć fotki operatorów tych jednostek z MK46 lub MK48 wyposażonych w ten dwójnóg.
Taki dwójnóg na ebayu, jeśli już jest, można zakupić czasami upolować za 200$ wzwyż (bez przesyłki) a koledzy ze Stanów Zjednoczonych nie są specjalnie chętni do wysyłki takich rzeczy za granicę.
Fotki wysyłam na maila dla poważnie zainteresowanych. Zdjęcie dodane do ogłoszenia jest poglądowe o jaki model bipodu chodzi. Jeśli chcesz fotki tylko po to żeby je zobaczyć a wiesz, że i tak nie kupisz to sobie daruj pisanie. Szanuj mój i swój czas.
CENA: 800 zł.
Kontakt przez PW.

2. Mam na handel M4 - dokładniej replika zbudowana przeze mnie od 0, robiona na MK18 MOD1
Z zewnątrz:
- body king arms Vltor DE;
- lufa zewnętrzna G&P 10,5 cala;
- szyny madbulla typu MK18 MOD1 DE;
- tłumik płomienia vltor;
- kolba Vltor zmodyfikowana pod batkę lipo;
- mechaniczne przyrządy celownicze magpula MBus Pro DE;
W środku:
- szkielet Ultimate'a na 8 mm łożyskach;
- głowica cylindra Ultimate;
- głowica tłoka Ultimate;
- cylinder standardowy, mosiężny typ 2 - super szczelność więc taki sobie siedzi;
- dysza uszczelniona Systemy;
- zębatki SHSa 16:1;
- silnik GFC tornado F1 (torque upowy w każdym razie);
- łożyskowana prowadnica sprężyny shsa;
- sprężyna guardera 90 (350 fpsów bo to moja CQBówka, można springa wymienić i będzie i do lasu);
- tłoka SHSa z 14 metalowymi zębami;
- komora HU king armsa i zielona gumka GG;
- lufa precyzyjna guardera 300 mm;
- przewody niskooporowe + mosfet z AB + tconnector.
W GB niestety przydarzyło się, że pękł występ który blokuje kostkę stykową - zdarza się do w GB V2 (można znaleźć kilka wzmianek o tym na forum). Zostało to naprawione poprzez wkręcenie odpowiednio wyprofilowanej śruby. Nie bawiłem się w żadne klejenie czy inne tego typu bajery bo to nie jest rozwiązanie trwałe. Naprawa nie powoduje zmniejszenia wytrzymałości GB a wręcz przeciwnie - teraz nie ma prawa taka awaria znów nastąpić.
Za Mkę chcę 1300 zł. Do Mki dorzucam 4 metalowe mid capy na 130 kulasków (możliwe, że 5 ale piątego muszę poszukać).
Zdjęcia dla zainteresowanych prześlę mailem.
Z chęcią się spotkam z ewentualnym zainteresowanym w dogodnym miejscu w Warszawie lub niedalekich okolicach. Często bywam np. w Cytadeli ASG, jest tam chrono, można będzie replikę sprawdzić.
Dodatkowe info na PW.