Goorock napisał(a):Myślę, że można by zrobić wyjątek i dopuścić ten jeden mag. Ile w nim mięscie się?
Dalej napisał(a):Ja mam tylko jedno zastrzeżenie, i to jest związane z tym czy łączymy 2 imprezę integracyjną czy nie - ograniczenia magazynków.
Jak się wezmę za organizację to się dowiem czy ludziom będzie to pasowało, jeśli nie, impreza odbędzie się osobno, z osobnym scenariuszem.
Schwarz napisał(a):A co stoi na przeszkodzie, by zrobić imprezę w dwóch terminach? Mam w pamięci serię Agestan produkcji Mariusza i jeżeli 9 Kompania będzie na podobnym poziomie, to przecież takie super strzelania można grać kilka tygodni pod rząd bez ryzyka że się znudzą. Można integrę zrobić 14go jak ludzie wyjeżdżający do Bornego będą w Warszawie i poprawiny tydzień później. Ale to taka luźna myśl...
WichuR napisał(a):Nie da się pogodzić wszystkiego ze wszystkim i już. Nie można mówić, że ma być impra dla wszystkich i mają być wszystkie typy magów, ale już kroić sprzęt i mundury - lekka schizofrenia. Przecież asgej nie składa się tylko z repliki i magów, ale też ze sprzętu który zna, lubi i czuje się w nim bezpiecznie.
W porządku, napisałem że nie śledziłem tematu - byłem zajęty wiesz-czym/w upały nic mi się nie chciało :)Wokash napisał(a):Mówisz, że termin nie był ustalony... ja Ci wierzę... ale fakty temu przeczą...
WichuR napisał(a):@Kamil
Albo impra jest dla wszystkich, albo jest ograniczana, co zmniejsza grono odbiorców - proste, jak ... drut. Postulat Daleja o imprezie bez ograniczeń by była pod integrację, więc dla wszyskich, czyli bez limitowania magów, nie potwierdza się w założeniu o ograniczeniach sprzętowych. Prosto - nie problemem jest stylizacja, a niezgodność jej z postulatem ogólnodostępności i nikt słowa, że stylizacja to jest BE nie powiedział. Więc to co napisałeś nie ma sensu w kontekście cytatu. Parafrazuję - Jeśli ktoś tego nie ogarnia, to po prostu chyba cytowanie nie jest dla niego ;). Moim zdaniem zareagowałeś zbyt nerwowo, by nie powiedzieć histerycznie.
Nie można mówić, że ma być impra dla wszystkich i mają być wszystkie typy magów, ale już kroić sprzęt i mundury - lekka schizofrenia. Przecież asgej nie składa się tylko z repliki i magów, ale też ze sprzętu który zna, lubi i czuje się w nim bezpiecznie.
Dalej napisał(a):W każdym razie termin już jest, zasady już są, impreza będzie, i będzie bardziej zajebista niż rok temu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość