Właściciel składu amunicyjnego sie odnalazł ale mam ponadto:
1) mag do M-ki z us bunkra
2) Flage zdobyczną USA, oczywiście do zwrotu do właściciela.
3) brzeczyk od miny zdemontowanej w nocy przez grasantów
Blacha napisał(a):wiem - musiałem wcześniej sie zwijać (zależny od transportu) więc nie dopelniłęm obowiązków
następnym razem napewno to zrobię na początku
komuś z mojego teamu rzuciłęm na pokrowiec batkę 1400 pojemnosci 10,8 sticka
edit- oczywiście nei twierdze że batka zginęła
twierdze że jestem p...dą bo sam ją gdzieś posiałem i nie pamiętam komu na pokrowiec rzuciłem ;-)
Tato napisał(a):Właściciel składu amunicyjnego sie odnalazł ale mam ponadto:
1) mag do M-ki z us bunkra
Wolfi napisał(a):Jeżeli jest to metalowy mag, owinięty czarną taśmą z home-made magpullem, znaleziony w bunkrze przy siatce obok wejścia to należy on do jednego z ludzi z mojej ekipy - nick Allhander.
Jeżeli jakaś osoba widziała jak ktoś zabiera paczkę kulek Bioval 0,23 g (czarna z żółtymi elementami) - zostawiłem ją przy dołku po ognisku około 10 m od siatki- proszę o kontakt i opisanie sprawy na forum.Ową paczkę mi po prostu skradziono..
Tato napisał(a):To ten. Przy ognisku byłem po grze i żadnych kulek tam nie było.Wolfi napisał(a):Jeżeli jest to metalowy mag, owinięty czarną taśmą z home-made magpullem, znaleziony w bunkrze przy siatce obok wejścia to należy on do jednego z ludzi z mojej ekipy - nick Allhander.
Jeżeli jakaś osoba widziała jak ktoś zabiera paczkę kulek Bioval 0,23 g (czarna z żółtymi elementami) - zostawiłem ją przy dołku po ognisku około 10 m od siatki- proszę o kontakt i opisanie sprawy na forum.Ową paczkę mi po prostu skradziono..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości