Python napisał(a):y.
Weźcie worki i łopaty oraz żarcie i picie na 2 dni.
Swierzy napisał(a):I ironsighty a nie kolimatory i aimboty ;)
Python napisał(a):ZAKAZ UŻYWANIA OPTYKI - WYJĄTEK LUNETY NA SNAJPACH
zajcu napisał(a):pytanie czy ta lista na samej górze tematu uwzględnia osoby które zgłaszały sie ponizej jej ? czy była to może lista wtepna wcześniej chętnych osób. Czyli czy było 73 osoby z tej listy + te osoby co sie zgłaszały ponizej czy to lista z tymi co sie zglaszali ?:) albo w skrócie ile osób jest aktualnie na liście zgłoszonych - pytam bo zastanawiamy sie nad wyjazdem a łódzi kawałeczek mimo wszystko jest :) w tym samym poście aby nie pisać innego mógłbym prosić o link z zumi czy czegoś równie przydatnego w którym dokładnie miejscu ma się odbywać impreza . pozdrawiam
Python napisał(a):ZAKAZ UŻYWANIA OPTYKI - WYJĄTEK LUNETY NA SNAJPACH
Kelly napisał(a):Python napisał(a):ZAKAZ UŻYWANIA OPTYKI - WYJĄTEK LUNETY NA SNAJPACH
Sprzeciw!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... PVS-2.JPEG
http://98.196.65.94/retroblackrifle/sit ... 08x223.jpg
Izzy napisał(a):No to jak przywieziesz z sobą rekową pvs-2 o odpowiedniej wadze (lub oryginałem), to napewno Pyton dopuści. :P
Tak samo montowano czasami lunety na M2 HB, których tyle mamy w świecie asg... :P
zajcu napisał(a):pytanie czy ta lista na samej górze tematu uwzględnia osoby które zgłaszały sie ponizej jej ? czy była to może lista wtepna wcześniej chętnych osób. Czyli czy było 73 osoby z tej listy + te osoby co sie zgłaszały ponizej czy to lista z tymi co sie zglaszali ?:) albo w skrócie ile osób jest aktualnie na liście zgłoszonych - pytam bo zastanawiamy sie nad wyjazdem a łódzi kawałeczek mimo wszystko jest :) w tym samym poście aby nie pisać innego mógłbym prosić o link z zumi czy czegoś równie przydatnego w którym dokładnie miejscu ma się odbywać impreza . pozdrawiam
zajcu napisał(a):w tym samym poście aby nie pisać innego mógłbym prosić o link z zumi czy czegoś równie przydatnego w którym dokładnie miejscu ma się odbywać impreza . pozdrawiam
Python napisał(a):BTW Tato - przywieź flagę Amerykańska - wiesz którą ;-)
Wokash napisał(a):nawet flagę musicie zamówić u Wietnamczyków?
Co za czasy...
Kosu napisał(a):Z udawaną przykrością informuje, że AIM nie pojawi sie na imprezie. Dostaliśmy bardziej intratne zadanie :)
Dalej napisał(a):Odpadam, wtenczas jadę do Łodzi. Przegapię sajgonki Sue-Shi :-(
Endriu napisał(a):Dobra, będę jednak jechać sam. nie mam sprzętu ani nic bo będę jedynie cykać zdjęcia, szkopuł polega na tym iż dopiero przed 8 chwilę będę mógł wyjechać od siebie, więc mogę się ździebko spóźnić, chyba że będę mieć przewodnika bo na N2 nie byłem ani razu. jak by co piszcie PW
Goorock napisał(a):Endriu napisał(a):Dobra, będę jednak jechać sam. nie mam sprzętu ani nic bo będę jedynie cykać zdjęcia, szkopuł polega na tym iż dopiero przed 8 chwilę będę mógł wyjechać od siebie, więc mogę się ździebko spóźnić, chyba że będę mieć przewodnika bo na N2 nie byłem ani razu. jak by co piszcie PW
Korespondent zawsze się na wojnie przyda, zwłaszcza na wojnie propagandowej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości