Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz
JaQbek napisał(a):To może ja zacznę.
Gdzie odbywa się impreza i jak jest z dojazdem dla niezmotoryzowanych ?
Czy będzie możliwość przyjechania na miejsce 21.05 ?
Jak stoi sprawa z jedzeniem oraz noclegiem ?
Wszelkie opłaty itp. ?
Paweł napisał(a):Przeczytałem sobie te wątki dotyczące tej imprezy. Ale jakoś nie wychwyciłem takich podstawowych informacji dotyczących na przykład,no jak to trzeba się ubrać, czy jakiś tam ograniczeń na amunicję i takie tam pierdoły. Ja i pewnie parę osób, które nie były na poprzednich wydaniach Afgaraq-u, nie za bardzo kumają jak to wszystko działa od strony technicznej, a powiedzmy są zainteresowane, żeby spróbować.
Dlatego taka prośba, ale tak bez jaj, żeby wyjaśnić co i jak jeśli chodzi o sprawy techniczne. Albo, jak to gdzieś jest napisane, to chociaż nakierować. Bo tyle tu dookoła spamu, że trudno się w tym połapać.
Tato napisał(a):Paweł napisał(a):Przeczytałem sobie te wątki dotyczące tej imprezy. Ale jakoś nie wychwyciłem takich podstawowych informacji dotyczących na przykład,no jak to trzeba się ubrać, czy jakiś tam ograniczeń na amunicję i takie tam pierdoły. Ja i pewnie parę osób, które nie były na poprzednich wydaniach Afgaraq-u, nie za bardzo kumają jak to wszystko działa od strony technicznej, a powiedzmy są zainteresowane, żeby spróbować.
Dlatego taka prośba, ale tak bez jaj, żeby wyjaśnić co i jak jeśli chodzi o sprawy techniczne. Albo, jak to gdzieś jest napisane, to chociaż nakierować. Bo tyle tu dookoła spamu, że trudno się w tym połapać.
Dorzuciłem nowe Intro dla początkujących -> KLIK!
Kamil napisał(a): że naprawdę zobaczą tam jakiś transporter opancerzony :P
Sushi napisał(a):tak, my bedziemy mieli lodówkę turystyczną
jeśli to za mało- na pewno będzie można poprosić właściciela terenu żeby Ci je przechował w razie potrzeby.
Konrad ''Owca'' napisał(a):To jest ten SKOT na którego trzeba bardzo uważać bo mu się lakier rysuje i brudzi??
Kamil napisał(a):Przyznajcie, że SKOT jest z kartonu, a w kartonie jeździ lambo!
Powrót do Afgaraq 6 (archiwum)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości