Vlad napisał(a):No to wam dopowiem następnym razem w MPZ-tach będą baterie od Aegów i powodzenia z lizaniem bo załatwimy kilka porządnych na full naładowanych LI Po i zobaczymy. ;)
criss2002 napisał(a):o Wreszcie przydatna ściąga :) z znakami :)
heavenly napisał(a):Nie żebym się licytował, ale dwa MPZ znaleźli Eskalczycy też w ok. 10 minut, a po 30 minutach mieli cztery, z czego trzy sprawne.
Alien napisał(a):I jeszcze pytanie dodatkowe:
Czy to duży kłopot byłby jakby byli dwaj Goa'uldowie (przykład Hathor i Baal), dążący do panowania nad danym światem i SG, które obu im przeszkadza ? :D
Blacha napisał(a):dym ja pizgłem
biały RGD-2 - ręczny granat dymny
polskich w sprzedaży nie ma zazwyczaj - czeskie są u marcusa grafa na stronie z piro i bedę miał je niedługo u siebie na sklepie
najporządniejszy dym moim zdaniem
ale cieszcie się że skończyły mi się "czarnuchy" bo wtedy byście zobaczyli dobry dym ;-)
criss2002 napisał(a):Wasze uwagi są dla nas naprawdę cenne, będziemy się starali wziąć ich jak najwięcej pod uwagę przy pracy nad następnym odcinkiem :)
Zatem podsumowując Gra ma pozostać strzelanką, dodamy troszeczkę tylko larpa, kombinowania i szukania lepiej ukrytych nowych fajnych zabawek , których tym razem będzie więcej :). Dla Każdego coś miłego :) ale Ci co będą chcieli wymieć kompozyt - będą go wymieniali , Ci co będą chcieli , poszukać artefaktów Starożytnych i porozwiązywać łamigłówki również będą mieli zajęcie, Ci co będą chcieli po piknikować (polarpować )również będą mieli taka możliwość. Właściwie jednym elementem stałym będą wrota :). Z czasem jak pozyskamy fundusze zbudujemy jeszcze jedne.
Mamut napisał(a): Pamiętajmy, że SGC lubi dialog.
criss2002 napisał(a):Wasze uwagi są dla nas naprawdę cenne, będziemy się starali wziąć ich jak najwięcej pod uwagę przy pracy nad następnym odcinkiem :)
Zatem podsumowując Gra ma pozostać strzelanką, dodamy troszeczkę tylko larpa, kombinowania i szukania lepiej ukrytych nowych fajnych zabawek , których tym razem będzie więcej :). Dla Każdego coś miłego :) ale Ci co będą chcieli wymieć kompozyt - będą go wymieniali , Ci co będą chcieli , poszukać artefaktów Starożytnych i porozwiązywać łamigłówki również będą mieli zajęcie, Ci co będą chcieli po piknikować (polarpować )również będą mieli taka możliwość. Właściwie jednym elementem stałym będą wrota :). Z czasem jak pozyskamy fundusze zbudujemy jeszcze jedne.
Sushi napisał(a):Mamut napisał(a): Pamiętajmy, że SGC lubi dialog.
Ale ASG nie lubi... :D :D :D
Sushi napisał(a):
Mamut napisał(a): Pamiętajmy, że SGC lubi dialog.
Sushi napisał(a):Tak:
--Ch...u! Dostałeś!!
--Nieprawda, sam pierwszy dostałeś , Termosie je...ny!!!!
:D
Sushi napisał(a):Tak:
--Ch...u! Dostałeś!!
--Nieprawda, sam pierwszy dostałeś , Termosie je...ny!!!!
:D
Sushi napisał(a):Mamut napisał(a): Pamiętajmy, że SGC lubi dialog.
Kun napisał(a): więc Mamucie powiem ci tylko cieszmy się klimatem wrót i strojów bo przez samo to bawiłem się zajebiście, choć nic nie pobije dreszczy jakie mnie przeszły kiedy leżałem w trawie pod ostrzałem i słyszę wrzask 'Jaffa! Cree!' (czy jak to się pisze) czy to już larpowanie czy tylko wrzask na środku jebanki nie wiem, ale gdyby podobnych sytuacji było więcej na pewno było by jeszcze lepiej :D
Kun napisał(a):Umówmy się, różni są ludzie na świecie...
Endriu napisał(a):Olej tych którzy nie wczuwają się, a żyj w symbiozie z resztą. ;]
Niedźwiedź napisał(a):Kun napisał(a):Umówmy się, różni są ludzie na świecie...
Moim zdaniem impreza wypadła super i mam nadzieję że następne będą równie dobre. ^^ (Mc'Kay miałby co robić :P)
będą lepsze^^Endriu napisał(a):Olej tych którzy nie wczuwają się, a żyj w symbiozie z resztą. ;]
Sugerujesz jakaś konkretna symbiozę, ala Tok'ra :P ?
criss2002 napisał(a):...każda z grup będzie musiała współdziałać z pozostałymi aby zakończyć misję powodzeniem :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość