Moderator: Pi White
pablito napisał(a):Ja również MŁ - i może to scenario z flagami? bo dobre było, Tylko bez medyków, żeby szybsza akcja była.
habib napisał(a):Chcecie grać po swojemu to przedstawcie plan gry, zasady i do boju, a nie odstawiacie wujka "dobra rada" :/
pablito napisał(a):Ale o co Ci chodzi? Bo szczerze mówiąc nie załapałem o co ten foch.
habib napisał(a):pablito napisał(a):Ale o co Ci chodzi? Bo szczerze mówiąc nie załapałem o co ten foch.
Primo: jaki foch?
Secundo: Na forum każdy jest mocny w klawiaturze i ma tysiąc zajebistych pomysłów, ale jak przychodzi do ogarnięcia towarzystwa żeby cokolwiek zagrać to, za wyjątkiem paru osób, nie ma nikogo.
Tyle.
nom4k napisał(a):wg mnie wyznaczanie terenu który jest ważny dla scenariusza i narzucanie graczom strzelanie tam z klamek jest imo nietrafione. po pierwszy nie każdy ma klamke, po drugie może to powodować spory o to czy osoba miała prawo strzelać z karabinu czy nie.
Schwarz napisał(a):Głos na MŁ.
Vario, dobry plan. Jak będziesz potrzebował pomocy daj znać ;) Nom4k, napisałeś że nie każdy ma klamkę... Zawsze słyszę ten argument i żaden pomysł na klamki nie przechodzi w związku z tym dostosowuję się do woli reszty. Może raz zrobić ukłon w stronę miłośników klamek? Bo tak myślę... Las na klamki? Tego nie graliśmy. Przynajmniej ja nie pamiętam ;)
Diadlo napisał(a):Proszę Was tylko, żebyście nie przekombinowali, bo potem nie ma kto tego pilnować i robi się jedna wielka jeba**a zamiast realizacji planu.
Schwarz napisał(a):Diadlo napisał(a):Proszę Was tylko, żebyście nie przekombinowali, bo potem nie ma kto tego pilnować i robi się jedna wielka jeba**a zamiast realizacji planu.
Możesz podać przykład co ostatnio było przekombinowane i jak wyglądała jeba**a zamiast realizacji planu?
Poza tym jak nie ma kto pilnować? A Ty? A każdy z nas? Warrior o ile mi wiadomo nie zatrudnia pełnoetatowych orgów.
PłkBartłomiejSztuka napisał(a):spoko ja moge grac z medami pod warunkiem(...)
PłkBartłomiejSztuka napisał(a):. mimo wszystko potwierdzam STANOWCZO swoja obecnosc na mokrym ługu. z replika telefonu lub broni czy tez aparatu. Pozdrawiam
Maciuś napisał(a):PłkBartłomiejSztuka napisał(a):spoko ja moge grac z medami pod warunkiem(...)
To,że niektórzy oszukuja to nie znaczy by wszystkich od męd wyzywac:D
PłkBartłomiejSztuka napisał(a):. mimo wszystko potwierdzam STANOWCZO swoja obecnosc na mokrym ługu. z replika telefonu lub broni czy tez aparatu. Pozdrawiam
Weż jeszcze replikę okularów i szmaty czerwonej.
Diadlo napisał(a):Offtopu nie będę tu ciągnął ze Schwarzem już się rozmówiłem poprzez PW.
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość