Trzeba ci zmienić nick... Może na Father Ted?Tato napisał(a):StarskiPL napisał(a):Jak oglądałem ten film to krzyknąłem "tato kupa!".
Wypraszam sobie. :)
Trzeba ci zmienić nick... Może na Father Ted?Tato napisał(a):StarskiPL napisał(a):Jak oglądałem ten film to krzyknąłem "tato kupa!".
Wypraszam sobie. :)
Dalej napisał(a):4 odcinek najlepszy, w końcu mi się podobał
heavenly napisał(a):Jeśli ktoś twierdzi że Cienka Czerwona Linia w postaci filmu jest warta obejrzenia to niech lepiej wyedytuje swój post, usunie to twierdzenie i uda się na ubocze w celu przeczytania książki. Ekranizacja jej to jeden z największych gwałtów na literaturze popełnionych w XXw. Film nie ma nic wspólnego z książką i jest straszliwym glutem.
Jeśli zaś ktoś nie widział filmu pt. Cienka Czerwona Linia - to niech najlepiej nie próbuje go oglądać - kliniczny przykład filmu o niczym...
heavenly napisał(a):Jeśli zaś ktoś nie widział filmu pt. Cienka Czerwona Linia - to niech najlepiej nie próbuje go oglądać - kliniczny przykład filmu o niczym...
Moses napisał(a):heavenly napisał(a):Jeśli zaś ktoś nie widział filmu pt. Cienka Czerwona Linia - to niech najlepiej nie próbuje go oglądać - kliniczny przykład filmu o niczym...
4ry bądź 5 podejść do filmu, wszystkie kończyły się jak przy podejściu do oglądania Matrixa 2. Zasypiałem po pierwszych 30 min aby budzic się na jedną akcję i znów zasnąć. Chyba muszę się upoić kawą aby te dwa filmy w końcu w całości obejrzeć.
Filip F napisał(a):Dwa ostatnie uważam że można śmiało porównywać do KB.
StarskiPL napisał(a):Widocznie ekipa BoB była znacznie lepsza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości