Moderator: Pi White
Ari, z całym szacunkiem ale gdyby zostało przy N2 to bym nie pojechał mimo że musiałbym sie przez całą wawe przebijać
Fenrir napisał(a):Ari napisał(a):Ci co chca i nim nie pasuje MŁ, zapraszam na N2
Prosze nie posadzac o rozdrabnianie strzelanek. Jak widac, nie kazdemu pasuje MŁ, poza tym sa osoby takie jak Ja ktore maja tam po prostu za daleko a chca sie jednak postrzelac w te dni wolne
To właśnie jest rozdrabnianie strzelanek.
nom4k napisał(a):standard 9.30 o 10 zaczynamy. Nie ustawiamy hopa na parkingu !
Ari napisał(a):Generalnie to nie zostało ustalone gdyż nie kazdy sie z tym zgadza, a admin swojego zdania w tej sprawie nie zawarl ... , bo jest za duzy burdel i dociekanie gdzie powinno sie jechac
Jachos napisał(a):Zgodnie z wynikiem ankiety, N2. Do zobaczyska o tej 9:30 ;-)
EDIT:
JESTEM ZA BANEM, DLA OSÓB, KTÓRE ZAŁOŻYŁY KILKA KONT.
1.W ankietach do wyboru miejsca sobotniej , niedzielnej czy czwartkowej strzelanki proszę umieszczać wszystkie dostępne dla nas miejscówki .
2. Nie umieszczamy odpowiedzi typu: nie wiem, nie będę etc. bo nas to nie obchodzi , ankieta ma wskazywać
3. Ankieta decyduje o miejscu spotkania. Jej wynik jest ostateczny.
4. Czas trwania ankiety do piątku
P. napisał(a):Pytanie, gdzie jest ten Mokry Ług? Jakieś współrzędne parkingu?
DalejChuj napisał(a):Dalej Chuj iChuj.
Mider napisał(a):P. napisał(a):Pytanie, gdzie jest ten Mokry Ług? Jakieś współrzędne parkingu?
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 8&t=h&z=15
Ku*** mać!!!PONIEWAZ NIE POTRAFIMY SIE DOGADAC, PROSZE O DOPISYWANIE KTO GDZIE POJEDZIE, tak zeby kazdy wiedzial co sie bedzie dzialo w obu miejscach
Yasiek napisał(a):Nie rozumiem o co przypierdala sie Dalej do Campera - o to ze w dobrej wierze odpalil ankieta, pomylil sie - zdarza sie, ale glosowanie do piatku nie jest bledem, wiec nie wiem o co jest oskarzany.
Arekcore napisał(a):16.Arekcore - to będzie mój pierwszy raz:)ale po Waszych rozmowach wnioskuje ze będzie HARDCORE:)))))))))))))))))))))
Jachos napisał(a):P.S 2. Komisyjnie sprawdzono obecność, kolegów Sobiego. Kontrola wykazała, że te osoby faktycznie, istnieją.
Yasiek napisał(a):6. Osoby tłukące SWOJE, dodatkowo używają wieeeelkich i dojrzałych argumentów jak to inni są niepoważni i niedojrzali - (hmmmm)
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości