Ja tu widzę niezły burdel:)
Miałem nie jechać w sobotę i do tej pory nie wiem czy pojadę (jeśli się 2 godz. snu wystarczą to pewnie tak) dlatego nie głosuje. Ale jeśli się rano zdecyduje to się pytam gdzie???
Zawsze patrzyłem na ankiete teraz się okazuje że tak może być nie dobrze? Czy będę musiał rano na kacu wertować te dziesiątki postów i się domyślać kto miał racje? I za kim ludzie poszli. Zawsze się dostosowywałem do wyników ankiety, bez gadania albo nie jechałem na worriorówke.
święta, święta, nerwów czas, to i forum nie mogła ominąć ta nowa świecka tradycja, przykre ,że nawet w kwestiach tak podstawowych nie możemy dojść do porozumienia.
Jeśli by było jednak N2 i uda mi się przyjechać proponuje taki mini scenariusz, który przygotowałem na niedziele, Ale widze że z niedzieli nic nie będzie to przekleje go tutaj w razie czego.

Tutaj link do całej mapy bo forum trochę przycięło zdjęcie:
http://i39.tinypic.com/24wsr9t.jpgZ mapki chyba wszystko jasno wynika. Każda ze stron próbuje odbić i przetransportować do strefy (trójkąty na mapie) cenny moduł satelity(rakiety wszystko jedno).
Z modułem nie można szybko biegać bo waży ponad 20kg. Jeśli ktoś dostanie a niesie moduł natychmiast wbija go w ziemie (tak żeby był jak najbardziej widoczny) i oczywiście schodzi na respa (koło na mapie).
Teren gry jest zaznaczony (na mapie) białą przerywaną linią.
Wygrywa ta ze stron której uda się donieść moduł do swojej strefy. Jeśli nie uda się to nikomu po ustalonym czasie, wygrywa ta strona która miała moduł bliżej swojej strefy. Linia zero mniej więcej zaznaczona na mapie cienką pionową białą kreską.
Scenariusz był przygotowany na niedziele i mniejszą ilość osób, ale można zawsze zmodyfikować.
P.S.
To co zrobił c4mper to jest skandal!
Ee tam skandal od razu bez przesady. A ile emocji, było, więcej niż na strzelance:)