CASE napisał(a):Od biedy i czasami Czerwona Orkiestra ze Skierniewic... no ale to już chyba nie Mazowsze i ręki sobie też uciąć nie dam, że oni nadal w rosyjskim biegają.
Manifest Białego Kociaka napisał(a):(...)
W natłoku Special Forces, Delt, Sealsów, Marines i Rangersów, Airbone, Specnazów, jednostek dalekiego i bliskiego zwiadu, grup taktyczno-operacyjnych, SPATów, SWATów, X Sqaudów idzie się zgubić i umrzeć z głodu. W Sniezjnym Barsie staramy się więc unikać takich określeń, mających nas jednoznacznie przypisywać do wzoru, któremu wiemy, że będzie ciężko sprostać. Nie podczepiamy się pod żadną legendę, znaną z filmów czy gier komputerowych, zresztą i tak największym bohaterem większości pozostaje pewnie Janek Kos... Drążac temat udałoby się wyciągnąć, że jeśli już musielibyśmy się określić, dla czyjejś potrzeby ducha, tudzież bezdusznej statystyki, to imponują nam jednostki MWD- stale utrzymywane w stanie gotowości, stale podnoszące swoje umiejętności jednostki szturmowe lekkiej piechoty. Ale, mając wielki szacunek do tych oddziałów, znając trudy ich służby, nie chcemy się puszyć ich sławą, wypisując ją na sztandarach. Wolimy dbać o własny sztandar- Snieżnego Barsa.
(...)
Kamil napisał(a):A to w ogóle są tu jakieś 100% rosyjskie teamy? Niestety BRT i Zaporożec to żyją tylko formalnie. A szkoda, bo i ja bym się kiedyś wybrał na milsim, ale w związku z powyższym ni ma jak.
Python napisał(a):Myślę nad zrobieniem małego milsima "w klimacie", ale do tego potrzebna mi dobra grupa rosyjska. Pod pojęciem dobra - mam na myśli nie tyle poziom komandosowania tylko właśnie wczucia w klimat.
Skoro jest szansa na zgromadzenie "prawdziwych ruskich" to wobec tego myślę dalej o szczegółach ...
ZibiD napisał(a):- niech to nie będzie Rambo XXVII czy coś w tym stylu ;)
Python napisał(a):Raczej picie Putonówki na zadupnym posterunku...
Echelon4 napisał(a):Python. Zrób milismia który jest bardzo wyrazisty.... Amerykanie kontra Rosjanie. Odwieczna wojna tych stron na Wrr :).
Niech ludzie się nakręcą, jakby było coś takiego to nawet Zaprożec by się pojawił i pewnie reszta Rosyjskich Teamów.
Jakby się udało wybrać: Barsy, Zaprożec, Czarny Kot a może nawet Orkiestra to była by siła :).
Echelon4 napisał(a):Amerykanie kontra Rosjanie. Odwieczna wojna tych stron na Wrr :).
Echelon4 napisał(a):Jakby się udało wybrać: Barsy, Zaprożec, Czarny Kot a może nawet Orkiestra to była by siła :).
Swierzy napisał(a):Obawiam sie ze mogloby to sie zmienic w jakas chora rywalizacje z tona kwasow, za duzo osob miesza ideologie z mundurami.
Powrót do Luźne dyskusje o MILSIMach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości