Moderator: Pi White
wiewiur napisał(a):My też będziemy na JM. Pamiętajcie że ta miejscówka to CQB.
Ponton napisał(a):wiewiur napisał(a):My też będziemy na JM. Pamiętajcie że ta miejscówka to CQB.
mam duże wątpliwości z cqb-wością JM... ;-). Czy mam to rozumieć tak: " CLST chce grać CQB na Janówku i ch.. !!!"?
Tylko widzę w tym pewien problem... Dlatego że na JM przyjeżdża mnóstwo ludzi z Legionowa, Nowego Dworu etc.. Nie mają nic wspólnego z W2 i nie są w stanie się dostosować do Twojego "przypomnienia" . Więc się nie zdziwcie, jak 80 % ludzi będzie miało sprzęt zupełnie normalny, na las i że będzie z 5 karabinów snajperskich... Z racji bliskości miejscówki jestem tam c tydzień, maxymalnie 2 tygodnie i znam realia... 3 tygodnie temu Major z Feniksem wzięli guny na CQB i strasznie sobie pluli w brodę... ;-)
Smoq napisał(a):Panowie Janówek to nie cqb i nawet tak nie myślcie... z replikami 300 fps będzie się męczyli tylko, a tą miejscówkę trzeba traktować jako las. Mało kto tam strzela się z bliska...
Smoq napisał(a):Może i mam, ale tam się strzela też na większe odległości wyobraź sobie.
Ale ja rozumiem... lubisz jak kulki nie dolatują do przeciwnika...
Szkoda tylko, że potem przyjadą osobniki które będą psuły zabawe innym bo on dostał w nóżkę z mocniejszej repliki...
Ari napisał(a):Widze ze jak najszybciej musze kupic chrono tam gdzie sie na cqb bede wybieral ...
Ponton napisał(a):Ari napisał(a):Widze ze jak najszybciej musze kupic chrono tam gdzie sie na cqb bede wybieral ...
Do cqb mam 356 fps ( jak Sobi ostatnio zmierzył przy wymianie sprężyny ). Zresztą co ja się tłumaczę.. Ari, byłeś na JM ?
Było dziwnie. Od super zachowania po jakieś zbędne kłótnie, zimą tego nie było.
Smoq napisał(a):Jakoś ludzie dziś mieli znacznie więcej jak 300 fps i nikt się nie uskarżał... Ari jeśli twoim celem jest sprawdzanie każdego po kolei to na prawdę skończ z asg. To tylko zabawa, a akurat na janówku kwasów nie ma.
Powrót do Gry otwarte - Niedziela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości