przez Sylwester » 25 mar 2010, o 17:31
Grey nie przesadzaj, właśnie takie teksty dają mi taki PR ja napisze jedną uwagę, a dorabiane jest że oczerniam, torpeduje, cuduje.. Nie wciskaj takich tekstów, już mam naprawdę dosyć takiego traktowania, o TS napisałem tylko że sa "drodzy" i dwa lata temu tak było, nikogo przy tym nie oczerniłem, a wpierano mi że ujmuje improfesjonalności, widze wielu nawet TS w to wierzy. Teraz na jednym z opracowań widzę cudze zdjęcia, no rozumiem że to kogoś innego praca, ale że tak powiem w tym samym worku (stronie) więć ZWRÓCIŁEM UWAGĘ jako POPRAWKE , nie oczerniam Lupa że jest złodziejem czy praca jest kaszaną, co próbujesz mi wmówić. Praca jest boska, sam HoHolowi wysyłałem materiały by była jak najlepsza, bo doceniam chęci i włożoną pracę w to opracowanie. Nie wiem jak mam napisać , nawet nie wiem za co przeprosić by w końcu przestać mi wpierać intencje, których nie mam i nigdy nie miałem.No dobra przepraszam, że na pracy kogoś innego zauważyłem cudze zdjęcia i to napisałem. Nie twierdze równierz, że autor tamtej pracy jest złodziejem tylko, że mógł się bardziej postarać. I niech nikt mi nie wpiera że kogos przy tej okazji obrażam, oczerniam, szykanuje, czy coś tam. Jeśli nie bedzie chociaz odrobiny konstruktywnej krytyki w naszych dziełach to niedługą będa tak boskie, że nikt ich do ręki nie weźmie. Dążenie do doskonałości nie polega tylko na klaskaniu sobie nawzajem, tylko wytykaniu błedów do poprawki.
Wydzielam do odrebnego wątku dyskusję, która nic wspólnego z TLP nie ma. Tato