Tato napisał(a):Ze względu na wyjątkowo częste wystepowanie ingameowych SKOTów, BRDMów albo FUGów na imprezach złośliwie zostało zaplanowane wejście pod zapalniczkę celem utrudniania życia.
Szpargał napisał(a):Ja pierdzielę, FENCE, ale narobiłeś zamieszania! Co za różnica, z jakiego gniazda czy baterii urządzenie pociągnie trochę prądu? Ważne, żeby działało, spełniało swoją rolę w zabawie, dawało fun!
Przecież my NIGDY (na szczęście) nie zbliżymy się do prawdziwej wojny, nawet używając wykastrowanych ze wszelkich systemów wojskowych, zezłomowanych SKOT-ów, BRDM-ów czy innych BTR-ów.
K**wa, trzeba mieć mieć pewien dystans!
Szpargał napisał(a):Ja akurat nie byłem w Darłowie na wspomnianej imprezie, ale znajomi (organizatorzy) nie widzą przeszkód aby wykorzystać te możliwości w przyszłości. A potencjał tam jest taki że ho ho! :-)))
Wokash napisał(a):To że wszyscy nie żyją to jak rozumiem pomysł RIR bo w oryginalnych zasadach było losowanie karty ran przez osoby w trafionym pojeździe... pojazdy dzieliły się na 2 typy... opancerzone i resztę... Marker to pomysł zły i niebezpieczny...
- rozważamy możliwość dopuszczenia LAWów (osławionych rur strzelających małymi petardkami (gwizdkami).
Wokash napisał(a):Pociśnij bo Wasz projekt jest najbardziej sensowny z zaprezentowanych... co w połączeniu z faktem, że nie niesie zagrożenia dla życia i zdrowia graczy jest bardzo ważne...
Poważne pytanie: Projekt zostanie opublikowany open source, czy jedynie jako specyfikacja?
Ok 250m w dzień i 2x tyle w nocy
Zależnie od szczelności zasięgi potrafią być różne, ale z reguły przewyższają "biurowe" nerf-gun'y. (30m?)
Tato napisał(a):Poważne pytanie: Projekt zostanie opublikowany open source, czy jedynie jako specyfikacja?
Najpierw chcemy przetestować "bojowo" system, zgodnie z sugestiami Pythona z poczatku tego watku.Ok 250m w dzień i 2x tyle w nocy
Pytanie było nerf-guny, nie IR tag. :)Zależnie od szczelności zasięgi potrafią być różne, ale z reguły przewyższają "biurowe" nerf-gun'y. (30m?)
Maja dwie wady: zasieg właśnie i fakt że kierowca niekoniecznie musi wiedzieć że pojazd dostał.
Powrót do Zasady i regulaminy gier MILSIMowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości