Moderator: Pi White
Schwarz napisał(a):Zagrajmy coś na południowej części, może koło wiaty po wschodniej stronie? Może dawno nie dotykana warriorówka?
JKL napisał(a):Jakieś niedobitki z 10th i BW się pojawią.
JKL napisał(a):Jakieś niedobitki z 10th i BW się pojawią.
Schwarz napisał(a):... Scenariusze z obroną, gdzie trzeba zalegać w śniegu to nie najlepszy pomysł na roztopy...
Devil napisał(a):wiesz co się działo jak wychodziłem na spacer z psem w goretexie z nametagiem?
Nie chce nic mówić, bo zaraz ktoś napisze "wymyśl lepszy" ale ten cały scenariusz pachnie mi to niezła perwersją...inżynier musi go rozbroić przez pomizianie
GRZYBU napisał(a):... z gustowną kropeczką na samym środku czoła ;-)
yamnick napisał(a):Ile to musiało być fps-ów że przeszło na wylot przez czaszkę ?
Schwarz napisał(a):Dwa i pół pierdyliarda... To ja w tył bańki dostałem :P Swoją drogą dziwne uczucie dostać mocno w kark u nasady czaszki...
GunMan napisał(a):Druga część w postaci natarcia Nich (tych na S) na Nas (tych na S) na warriorówce - bezcenne chwile.
!!!! Chylę czoła szkotowi (nie Schwarc, a ten drugi - sorki nie pamiętam nicka), który dzielnie walczył nawet bez kulek, zabijawszy wroga (tego na S) przy użyciu grantu dymnego:D !!!! Ten żołnierz powinien wisieć na tablicy typu "Pracownik miesiąca" !!!
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości