StarskiPL napisał(a):Jeśli Wszechświat jest nieskończenie wielki, to wysoce prawdopodobne jest, że oprócz naszej, jest nieskończenie wiele cywilizacji.
Sushi napisał(a):a o ich inteligencji świadczy fakt że się z nami nie kontaktują. (jak to ktoś kiedyś powiedział)
Izzy napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=CqRwx4wtmms&feature=channel
Zapiasczanie AK vs AR15.
Echelon4 napisał(a):Izzy napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=CqRwx4wtmms&feature=channel
Zapiasczanie AK vs AR15.
Widzę, że ludzie sobie nigdy nie odpuszczą. Będą się lachowali o ten temat jeszcze do 2349 roku :D, no już naprawdę dali by se spokój. Z powodu dawno powstałych kompleksów biednego kałaszka będą do wszystkiego porównywać - do wszystkich nowo powstałych klonów Emek... i jeszcze będą się cieszyć, że karabin który ma już prawie 40 lat jest gorszy od tego co ma 3 lata :D ludzie są straszni.
PS: Te AK się nie liczy bo to badziewie robione w Stanach :P
PS2: Kiedy się doczekam porównania AK-47 VS B-2 stealth, albo Abrams.
Wokash napisał(a):Co do wypowiedzi Echelona i Ptaśka (Sorry, że z opóźnieniem).
Nie drę łacha jestem tylko ciekawy.
Macie jakieś filmy z porównania prawdziwego nowego Kałasznikowa (model dowolny uznany przez Was za ten jedyny właściwy) z nieszczęsnym AR 15.
Bo osobiście nasłuchałem się sporo o całkowitej niezapiaszczalności Kałasza, a ile razy wychodzi, że ktoś porównuje to wcale nie wychodzi tak dobrze i wtedy słyszę, że to nie ten model i że stary jak świat...
Czy informacja w filmie "Romanian" jest nieprawdziwa czy należy ją inaczej interpretować bo na ile pozwala mój angielski to oznacza to Rumuński...
ATSD... piach się przez te 60 lat jak jest jakiś tam Kałasznikow nijak się nie udoskonalił... więc wiek konstrukcji (nie egzemplarza ma chyba drugorzędne znaczenie).
Janek napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80295,7646616,Polscy_zolnierze_w_Afganistanie__codzienna_sluzba.html?i=0
Echelon4 napisał(a):Wokash napisał(a):Co do wypowiedzi Echelona i Ptaśka (Sorry, że z opóźnieniem).
Nie drę łacha jestem tylko ciekawy.
Macie jakieś filmy z porównania prawdziwego nowego Kałasznikowa (model dowolny uznany przez Was za ten jedyny właściwy) z nieszczęsnym AR 15.
Bo osobiście nasłuchałem się sporo o całkowitej niezapiaszczalności Kałasza, a ile razy wychodzi, że ktoś porównuje to wcale nie wychodzi tak dobrze i wtedy słyszę, że to nie ten model i że stary jak świat...
Czy informacja w filmie "Romanian" jest nieprawdziwa czy należy ją inaczej interpretować bo na ile pozwala mój angielski to oznacza to Rumuński...
ATSD... piach się przez te 60 lat jak jest jakiś tam Kałasznikow nijak się nie udoskonalił... więc wiek konstrukcji (nie egzemplarza ma chyba drugorzędne znaczenie).
Nie ma karabinu nie zniszczalnego... to pierwsze.
Nie jestem w stanie stwierdzić co jest lepsze AK-74 czy jakiś tam AR 15, nie wiem nie strzelałem z jednego ani z drugiego... to drugie.
Jestem zmęczony wiecznym porównywaniem, i w zasadzie na dzień dzisiejszy nie obchodzi mnie co jest lepsze... to trzecie.
Jeśli to Wam poprawi humor. To...Tak AR-15 czy jakieś tam M- coś tam jest super, a kałachy są zawodne psują się, są nie celne i ogólnie najgorsze.
(Naprawdę nie mam problemu z osobowością, żeby walczyć w życiu o takie duperele).
Podsumowując: Nawet bym się tym przejął gdyby nie to, że mam w d...e. :)
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości