moron napisał(a):wpadnijcie na jakiegos - jestem pewien ze wam sie spodoba :)
Nie mogę. Nie mam certyfikatu dopuszczającego.
I aureola Boga Wojny gdzieś mi się zapodziała...
moron napisał(a):wpadnijcie na jakiegos - jestem pewien ze wam sie spodoba :)
moron napisał(a):podepnij sie pod jakis "powszechnie szanowy team"
wtedy nigdy nie ma problemu
Devil napisał(a):Może na potrzeby milsima reaktywujemy pewien team, co to chyba nie należał do nieznanych...
Nie jest to moim celem. Zawsze staram się pisać JAK coś zrobić nie ograniczając się tylko do krytyki. Wskaż mi proszę które elementy mojego podejścia są "gaszą chęć do czegokolwiek" - uwzględnię je.Sorry Agent, ale Twoje podejście gasi w ludziach chęć na cokolwiek. Oczywiście poza chęcią na odstrzelenie Ci dupy w Twoim własnym sztabie ;)
Izzy napisał(a):Może reaktywujmy coś na kształt Plutonu.
Tato napisał(a):Izzy napisał(a):Może reaktywujmy coś na kształt Plutonu.
Rozumiem, że przespałeś inicjatywę Pluton Reaktywacja sprzed ponad roku? I że wiemy juz że to nie wypali, wiemy dlaczego nie wypaliło i dlaczego nie wypali w przyszłości?
Przeciez to dlatego Agent zorganizował "nowy" SzC bo chiał mieć działający pluton piechoty, a wie juz że z twojej idei nic nie będzie.
Owca, Devil: wyciaganie wniosków nt zabawy na milsimach po obserwacji dyskusji na forum jest tak samo miarodajne jak ocenianie fajności strzelanek po opisach kwasów po-sobotich na tymże forum, lub ocenie atrakcyjności orgazmu po obserwacji podrywu na czacie randkowym. Weźcie udział, wyciagnijcie wnioski, oceńcie w praktyce.
Devil napisał(a):Tato, ciekawe analogie podajesz...:),
A wiesz co mnie najbardziej przyciąga do milsimów, pomijając towarzystwo? Teamwork i presja zadań. Oraz to, że otoczenie mnie weryfikuje na bieżąco.
Swierzy napisał(a): Można uwierzyć że się da...
Szwadron ma pluton, FIA ma chyba ponad. Akurat te dwie ekipy by sie dogadaly.
O "Plutonie" sie nie wypowiadam bo to nie miejsce na to.
Victor napisał(a): Z Task Force 5 które odbędzie kilka wspólnych treningów? A z pozostałych drużyn nie zaproszonych do kompanii braci stworzy się sekcje braci mniejszych, do garkuchni i pilnowania skrzyżowania!?
A wiesz co mnie najbardziej przyciąga do milsimów, pomijając towarzystwo? Teamwork i presja zadań. Oraz to, że otoczenie mnie weryfikuje na bieżąco.
Powrót do Luźne dyskusje o MILSIMach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości