Dalej napisał(a):Przyszedł ci do głowy pomysł, i co? I koniec.
Dalej napisał(a):Pokemony od dawna lansują różne głupie, nieprzemyślane, pokemońskie pomysły.
Dalej napisał(a):Nie zastanowiłeś się jakie będą jego konsekwencje, dokąd doprowadzi, czy jest to pomysł wpisujący się w jakiś trend, jakąś filozofię.
Dalej napisał(a):Ot, chlapnąłeś co ci ślina na język przyniosła :)
heavenly napisał(a):Po drugie będzie problem z pełną osłoną.
Schwarz napisał(a):
Heavenly - twoje argumenty do mnie trafiają. Nie rozumiem tylkoheavenly napisał(a):Po drugie będzie problem z pełną osłoną.
Dlaczego tak sądzisz?
heavenly napisał(a):Bo impreza na której byłem skupiła 50 osób, z których każda miała info podane o wymaganej pełnej osłonie na japę, a jak widać na fotkach - miała takową część ludzi;-) Były tam tylko teamy i zaproszeni goście. W przypadku luźnej jebanki warriorowej już widzę te tłumy w maskach;-)
Schwarz napisał(a):To musimy sobie taką zrobić ;) Nie ukrywam że się wręcz ślinię na widok tej miejscówki i pluje sobie w brodę, że mimo zaproszenia w sobotę nie pojechałem... gupi, oj gupi ja...
martjack napisał(a):Jesli chodzi o ceny- na razie utrzymamy cenę 10zł/os. Cały teren będzie dostepny tylko w momencie zgłoszonej wcześniej zorganizowanej imprezy, a tak tylko podziemia lub uzgodniony fragment obiektu. Nie chcemy, aby komuś sie cos stało, a nie tylko w strzelanie na miejscu można się bawić.
Jestem elastyczny i otwarty na współpracę- zasady i możliwości są do dogrania. Prawdopodobnie wprowadzimy na całkowitą rezerwację calego obiektu dodatkowa opłatę- ale to wszystko do uzgodnienia- na razie zapraszam do korzystania po 10 zł!! Na miejscu mamy wiele dodatkowych atrakcji, do korzystania z których również zapraszam.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam Jacek Chojnacki
0501-27-27-72
Powrót do Interesujące Miejsca na Mazowszu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości