Moderatorzy: Tato, Sushi, Echelon4, kałasz
fiodor napisał(a):zobaczymy:D
łatwo się nie poddam.
myślałem też żeby np. zorganizować zawody drużynowe.
criss2002 napisał(a):posiadamy również licencje na sprzedaż cennego piachu afgarskiego , który się znajduje na moich terenach - najbogatsze złoża. ;)
Konrad ''Owca'' napisał(a):Rząd Afgaraqu
Konrad ''Owca'' napisał(a):Lud Afgarski
Konrad ''Owca'' napisał(a):Zaraz po tym jak złoża piasku zostały znacjonalizowane
w Imię Rewolucji!
Konrad ''Owca'' napisał(a):Możecie sobie powiesić nad łóżkiem swoją koncesję, a swoje certyfikaty w łazience.
ZibiD napisał(a):A ja znam kogoś, kto Wam ten piasek polukruje i wtedy to już całkiem będzie można se go wsadzić, albo co najwyżej zasypać nim dziurę w pewnym bunkrze zwiedzanym eee... dogłębnie przez pewnego znanego administratora forum.
criss2002 napisał(a):Przypominam ze wykupiłem grunty pod Hotelem Bolywood :)oraz ziemię wokół ambasad amerykańskiej i rosyjskiej :)
Ralphi napisał(a):ZibiD napisał(a):A ja znam kogoś, kto Wam ten piasek polukruje i wtedy to już całkiem będzie można se go wsadzić, albo co najwyżej zasypać nim dziurę w pewnym bunkrze zwiedzanym eee... dogłębnie przez pewnego znanego administratora forum.
Zibid
a nie mogłeś tego zostawic w "pierwszym spamie" błeeeeeeeeeee rzyg,
Powrót do Afgaraq 6 (archiwum)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości