Moderator: Pi White
Wyatt napisał(a):Wygląda na to że spotkanie w Janówku.
Będę jechał z Ursynowa (Dereniowa) i mam 3 wolne miejsca. Jak ktoś chce się zabrać to zapraszam, szczególnie że nie wiem gdzie na miejscu parkować samochód
Zwierzu napisał(a):zgodnie ze stroną.. po podziale dostaniesz zakres reszty squadu
Zwierzu napisał(a):Zielonyzolw wstaw avatar z "twarzą" zgodnie z regulaminem inaczej głos nie będzie liczony...
Pi White napisał(a):Radio jest opcją, opcją bardziej zbędną na sobotnich strzelankach. Wstaw proszę avatar.
Zwierzu napisał(a):Parkujemy na końcu drogi i jak nie zastawisz komuś wjazdu lub nie zaparkujesz w poprzek będzie ok... Zasady BHP poznasz na miejscu przed strzelanką (taka mała odprawa). Wygodne buty są ważniejsze niż radio te zakupisz sobie w dużo dalszej kolejności. Najważniejsze to okulary i repka która trzyma fps zgodny z regulaminem. Ewentualnie boczniak do gry w bliskiej odległości ale to możesz mieć nie musisz, resztę dograsz na strzelance a po dwóch trzech będziesz sam już mógł udzielać porad
Zwierzu napisał(a):ja jestem anty polityczny.... każda frakcja kreci mnie kolo wora.. ale pis bardziejno dobra złośliwy jestem, drażnię Volfa
taki przejaw lubię cię
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość