Pi White napisał(a):Kolego, owszem wiem jak szybko potrafią strzelać repliki zasilane HP, zdradzę Ci iż nie są one szybsze niż w AEGu z odpowiednią elektroniką. Spoko jak już kupisz replikę, inna niż 10 letnie SVD od Cymy, przerobisz je tak iż będziesz mieć te 600 fps i 80 metrów zasięgu to wpadaj pokazać nam tę nową jakość. Jeśli o zabawie w ASG mówisz " dwóch gości na skraju zasiegu" to mylisz ASG z bitwach Napoleona. Rozumiem iż jesteś uber pro komando i super, jak już sprzedasz broń palną, kupisz replikę to wpadaj. W jednym się zgadzamy na Weekend-Warriors zasady bezpieczeństwa od lat się nie zmieniają i zmieniać ich nie planujemy.
PS
Tak serio ile replik HP miałeś w ręku?
Pokaż mi aega na którym zrobisz Rof na singlu 15bb/s to przyznam Ci racje. Akurat 10 letnią to mam systeme PTW, a nie swd cymy wiec nie wiem skąd taki wniosek

ale i to sprzedaje, zeby sobie kupic fusion engine od P* i możesz być pewny, że na miękko tam da sie zrobić 80m zasięgu i singla takiego, że bede miał ROF wiekszy niż niektórzy na full auto, jak dorzuce podwójny spust to już w ogole

widać, że wielkiego pojęcia o HP nie masz.
" Rozumiem iż jesteś uber pro komando i super, jak już sprzedasz broń palną, kupisz replikę to wpadaj." no sorry, ale jak widać czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona...
i btw, 7-8 lat temu na warriorze bez problemu można było mieć repliki po 660 fps, dopóki też osoby "decyzyjne" takich używały, wiec mi tu nie gadaj, że nic sie od lat nie zmieniało, bo widocznie za krótko sie strzelasz zeby to wiedziec
"jeśli o zabawie w ASG mówisz " dwóch gości na skraju zasiegu" to mylisz ASG z bitwach Napoleona" no zobacz, jakoś co strzelankę mi sie zdarzają takie sytuacje, wiec chyba jednak Ty pomyliłeś asg z operacjami wojsk specjalnych i jakimś skillem z paintballa :v
ile replik HP mialem w rekach? Z 200, a może żadnej? takie pytania są idiotyczne wiec daruje sobie odpowiadanie na nie