Start godzina 10:00 Ochrona oczu (całkowity zakaz zdejmowania na polu gry) Pomarańczowa Kamizelka (Jako oznaczenie "TRUPA" pomarańczowa nie zielona czarna czy różowa ) Repiliki RAM i Mancraft nie biorą udziału w grze.(Polarstar, Volwerin mogą uczestniczyć w grze ) Maksymalna moc dla replik CQB 0-350 FPS Maksymalna moc dla replik w trybie Full Auto 0-450 FPS Maksymalna moc dla replik w trybie Semi 450-600 FPS Repliki z prędkością początkową większą od 600 FPS nie biorą udziału w zabawie . Osoby niepełnoletnie bawią się z nami tylko pod opieką opiekuna prawnego. Osoby nie spełniające naszych wymogów mogą nie zostać dopuszczone do gry. ABY BRAĆ UDZIAŁ W ANKIECIE MUSISZ POSIADAĆ ZGODNY Z REGULAMINEM AVATAR
Być może mi się uda Ciebie zgarnąć, będę jechał z okolic ronda wiatraczna na 80%. Ale okularków nie mam chyba że gdzieś jakieś stare zajechane:) jak coś to pw
Regulamin jasno określa iż w sobotniej ankiecie mogą brać udział tylko osoby posiadające regulaminowy avatar. Proszę od poniedziałku o przestrzeganie naszych zasad skoro dla kilku osób jest to zbyt wiele z przykrością zawieszenie ich konta na 7 dni .
Czesc! Friends, I've recently arrived to Warsaw to do a temporary work, but I'd like to continue play Airsoft.
Can I join you on Saturday game? I'll be on a car, but do not know city/locations you play, and rules (google translate helps a bit, but still there are questions) if someone can guide me I'll appreciate a lot.
P.S. Admin, sorry for avatar, windows 10 update crashed my desktop, I could not resize photo to meet rules.
Zasady są takie same dla nas wszystkich, wspólnie je ustaliliśmy i są takie same dla wszystkich ! Wasze głosy w ankiecie lecą do kosza a jeśli w ciągu jednego dnia nie pojawią się przepisowe avatary, zawieszę wasze konta na 7 dni .
Tak się składa, że ten avatar to mój osobisty paskudny ryj. Nie jest w kamuflażu, googlach, czapkach czy innych wariactwach, które przyjęły się na forum tylko w hełmie. Gwarantuję Ci, że gdy mnie zobaczysz w sobotę to rozpoznasz Proszę więc o łagodniejsze nań wejrzenie i informację czy mogę go przywrócić. Jeśli nie to nowe zdjęcie machnę dopiero jutro podczas imprezy na MŁ Pozdrowienia
White Mam taką sugestię aby grę poprowadzić zdecydowanie dalej od 'katowanego'rejonu wokół betonplatz. Podczas bitwy drużyn walczylismy na terenach daleko za pustynia i było całkiem fajnie. Oczywiście zdecydujecie na miejscu, Do zobaczenia w boju...wchodzimy z nienacka z Conradem.
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie (R.Dmowski)
Volf jest mi absolutnie wszystko jedno gdzie na MŁ przyjdzie nam strzelać gdyż cały ten teren uważam za bardziej niż słaby
Panowie, prosiłem przez pięć dni aby przestrzegać zasad które sami ustaliliśmy, skoro delikatnie mówiąc cześć z nas ma je tam gdzie słońce nawet Peru niedochodzi ..................
Panowie Ci dostali 7 dniowego bana, możemy bawić się tak aż do skutku ale za 4 razem wstawię juz bana rocznego .
Bardzo dziękuję w Imieniu AIM i JS 1410 Otwock, Dziś przybyliśmy trochę spóźnieni, za co przepraszamy, ale bawiliśmy się zacnie. Dla 3 rekrutów była to pierwsza możliwość przetestowania replik w takich warunkach. Dla 3 innych druga. Dla mnie była to szansa na przetestowanie ich możliwości. Wiem dlaczego tyle lat jeździłem na WW. Jest po prostu ok, bez kwasów, kulturalnie i wymagająco. Poczołgane było, z pistoletu postrzelałem, udało się w to wcisnąć nawet trochę taktyki. Raz jeszcze dzięki. Teren dla naszego ćwiczenia był dobry, ale faktycznie Linin trochę zacniejszy.