Moderator: Pi White
Gofer napisał(a):Panowie ma być grubo ponad 30 stopni w cieniu ... MŁ nigdy więcej w taka pogodęsam spacer na MŁ i z powrotem zabija !!!!!!!!!!!!!! jest tyle innych miejsc gdzie postrzelamy i wytrzymamy ten upał ....
Gofer napisał(a):Jokerwal na sobotę jeden ze scenario które mi przesłałeś
![]()
![]()
Okuniew przyjmie każdy z nich
Soul napisał(a):Jak poskładam replikę do kupy to będę
makalele napisał(a):Uuuuu ciekawe scenariosie kroi
Joker napisał(a):Soul napisał(a):Jak poskładam replikę do kupy to będę
Jedziesz z moim drugim mega-kałachem niekoszerno-taktycznym i nie kombinuj!!
Optykę ze swojej M-ki przełożysz i będzie git. To ciężkie narzędzie do urywania głów gimbazie ukrywającej się po krzakach; spodoba Ci się
Soul napisał(a):Joker napisał(a):Soul napisał(a):Jak poskładam replikę do kupy to będę
Jedziesz z moim drugim mega-kałachem niekoszerno-taktycznym i nie kombinuj!!
Optykę ze swojej M-ki przełożysz i będzie git. To ciężkie narzędzie do urywania głów gimbazie ukrywającej się po krzakach; spodoba Ci się
Dobra namówiłeś mnie
Duke napisał(a):ekipa z ACORY tez sie pojawi
Joker napisał(a):Duke napisał(a):ekipa z ACORY tez sie pojawi
Super!!![]()
Duke, możesz miej więcej określić ile Was będzie?
Arekcore napisał(a):nie głosuję bo nie wiem, mam sytuację w domu zdrowotną nie za fajną z (kobitką ) i na dniach będe wiedział co i jak, ostatnio tez nie dałem rady za co "sorry" bo głosowałem, więc u mnie ruletkaw zdrowiu kochani ...
dj napisał(a):37 stopni. Pomysł zaczęcia o 08:00 nagle nie wydaje się już być taki zły
makalele napisał(a):Joker udostepnijcie wydarzenie na Asg warszawa bo towarzystwo sie wykrusza i btw ludzie sie pytają czy cos sie dzieje w weekend i nie ma żadnych informacji
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość