Moderator: Pi White
Pi White napisał(a):Kolejne spotkanie zapowiada się co sobota
Duke napisał(a):a mnie chyba nie bedziejuż żałuje...
Bozz napisał(a):Mogę użyczyć flagi południa i joly rogera
LEVRO napisał(a):Zapowiada sie korzysta pogoda i woda na resp bedzie)
Mad napisał(a):Duke napisał(a):a mnie chyba nie bedziejuż żałuje...
Ojj szkoda... ale co się odwlecze to nie...![]()
Duke napisał(a):Mad napisał(a):Duke napisał(a):a mnie chyba nie bedziejuż żałuje...
Ojj szkoda... ale co się odwlecze to nie...![]()
zmiana planow... BEDE!
przy okazji mam pytanie: gra w tej samej czesci terenu co poprzednio + resp tez tam gdzie byl? Czy zmiana?
yamnick napisał(a):podział będzie mundurowy, czy taśmowanie ? Jeżeli mundurowy to jaki
Bozz napisał(a):Pencotty to US ? istnieje lista z rodzajami kamo i stronami ?
Arekcore napisał(a):Tylko prośba jeśli będziecie taśmować nie ważne, którą stronęto oklejajcie jedną i druga rękę, bo niestety chwilami jak ktoś się wychyla widać tylko jedno ramię zdarza się że właśnie to nie oklejone
Arekcore napisał(a):Sojusznicze kopalnie/punkty medyczne:
- raz utracone przepadają bezpowrotnie
- po pierwszym trafieniu można się w nich uleczyć trzymając flagę przez 20 sekund. Drugie trafienie to zejście na resp.
Pytanie techniczne, czy w trakcie leczenia trzymając 20 sekund flagę, przeciwnik może strzelać do leczącego się ?
Pi White napisał(a):Jeśli zapoznałeś się z naszym regulaminem, masz ukończone 18 lat i niezbędny sprzęt do zabawy to oczywiście . Jak będziesz to przed grą poszukaj Schwarza wszystko Ci wyjaśni a i wszystkim nowym polecam dział dla nowych kultura nakazuje się przywitać i popełnić kilka słów o sobie .
Vlad napisał(a):Koledzy tylko nie znowu podział taśmowy please ! Są oczojebne z dala. Jeśli już się na to piszecie to obie strony a nie jedną. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest podział mundurowy. Np. strona rządowa pełne mundury US, strona partyzancka mieszane jak się da jak nie będzie równowagi to taśma.
Pi White napisał(a):Mad czyli rannych nie można dobijać ??
Niepełnoletni tylko z opiekunem prawnym biorącym udział z nami w grze
Pi White napisał(a):Zasada prosta choć trochę kontrowersyjna moim zdaniem, taka mało realistyczna ranny to nie trup a jak nie trup to da się go zabić
Pi White napisał(a):MAD ale ja tego nie neguję takie zasady i już, co do Hi-capów od dawna mówię aby ich nie używać
VanGreeg napisał(a):Zakładając, że spotkanie odbędzie się na Mokrym Ługu - co do tego chyba nie ma już wątpliwości - gdzie zbiórka? Proszę o konkretne miejsce spotkania. Leniwi Myśliwi pojawią się w składzie 4-5 osobowym.
VanGreeg napisał(a):Zakładając, że spotkanie odbędzie się na Mokrym Ługu - co do tego chyba nie ma już wątpliwości - gdzie zbiórka? Proszę o konkretne miejsce spotkania. Leniwi Myśliwi pojawią się w składzie 4-5 osobowym.
VanGreeg napisał(a):Dzięki za szybką odpowiedź. Do zobaczenia!
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości