Kret napisał(a):Ogorek to niezly kop w gore w hierarchii Stworzenia, jesli na co dzien jest sie Kretem. ;)
Wyglada sie podobnie, ale przynajmniej ogorek kojarzy sie bardziej z prokreacja, a nie z defekacja.
yamnick napisał(a):Kret napisał(a):Ogorek to niezly kop w gore w hierarchii Stworzenia, jesli na co dzien jest sie Kretem. ;)
Wyglada sie podobnie, ale przynajmniej ogorek kojarzy sie bardziej z prokreacja, a nie z defekacja.
Czy to co bierzesz można kupić w Warszawie ?
Schwarz napisał(a):Tu miała być kąśliwa uwaga, ale ze względu na uwielbienie tej samej rasy czworonogów nie mogę, no nie mogę...
Masz jamnika, czy wielbisz platonicznie ?
yamnick napisał(a):Kret napisał(a):Ogorek to niezly kop w gore w hierarchii Stworzenia, jesli na co dzien jest sie Kretem. ;)
Czy to co bierzesz można kupić w Warszawie ?
Schwarz napisał(a):Nie sil się blondyna, i tak wszyscy wiedzą że do flame'a nie byłeś szkolony
EDYTA:Masz jamnika, czy wielbisz platonicznie ?
Miałem bestię 16 lat... To był indywidualista dopiero
krst napisał(a):Eee, ten temat z flamem ma niewiele wspólnego.
yamnick napisał(a):krst napisał(a):Eee, ten temat z flamem ma niewiele wspólnego.
Nie ? To wyp... oglądać brzydulę :)
Cezar napisał(a): tajnej policji
ZeRT napisał(a):Tutaj niestety wszyscy się za bardzo kochają
Mider napisał(a):Głównie w pupę.
Mider napisał(a): a nie nam tu dupę zawracasz!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości