Moderator: Wokash
WhiteKaszyn napisał(a):Moses twierdzisz iż manipuluje faktami, a sam celowo wprowadzasz ludzi w błąd twierdząc iż :Moses napisał(a):W końcu ten co najbardziej krzyczy przeciw MC miał tylko o 20 fpsów mniej w AEGu niż to o co postuluje Nelson, czyli pozwolenie na korzystanie z MC nie mającym wiecej niż 600 FPSów bo to jest maks co można dla repliki wyposazonej w ten system osiągnąć, aby się konstrukcja nie rozpadla. Sorry ale to jest hipokryzja w czystej postaci
Dalej napisał(a):Jack Nelson
Topic o Mancrafcie został usunięty przezemnie, ponieważ beton pozostaje betonem i nic póki co nie ulegnie zmianom ponieważ repliki zasilane Polarstarem itp. posiadają reduktory z zaworami bezpieczeństwa pozwalającymi na regulację do 11BAR (160PSI), z kolei zawór bezpieczeństwa w Mancrafcie pozwala na regulację do 12BAR.
Wobec tego repliki posiadające w/w zawory pozwalające na regulację do 11BAR (około 650FPS) mieszczą się w regulaminie pozwalającym na maxymalną moc 600FPS.
Dalej napisał(a):Kilka osób deklarowało też że nie ma ale im MC nie przeszkadza. Tylko że niektórzy na jebance od stu lat nie byli.
WhiteKaszyn napisał(a):2 Przebita stalowa maska, oraz podziurawiony plecak uszyty z materiału C1000, na Karbalii (sytuację opisał ty już Blacha ) tu autor strzałów z konwersji MC popisał się jeszcze większą głupotą używając aluminiowych kulek !
WhiteKaszyn napisał(a):Owszem Moses napisałeś iż MC rozpada się przy 600 fps......... producent twierdzi inaczej
Dalej napisał(a):Moses - shitstorm jak za starych dobrych czasów![]()
- chodzi dokładniej o zawór bezpieczeństwa który uniemożliwia na rozkręcenie większego ciśnienia niż pozwala na to zawór(reduktor)...ale czy nie można zastosować najprostszego reduktora bezpośrednio na kablu, przed dojściem do butli?
Blacha napisał(a):to pierdolenie że na Karbali to mógł być elektryk z 550 fps - nie kurwa nie mógł, - każdy kto był i zna sprawę ma pewność.
Blacha napisał(a):ps. jak widziałeś ESS rozpadające się to ja bym zakazał sprzedaży podróbek ESS - swojego czasu głośna sprawa z ich podróbkami kupowanymi okazyjnie przez ASGejów. Jednak nadal ma się to nijak jako argument.
Blacha napisał(a):o tak bo skoro 350 już wybija zęby czy przebija skórę (pare osób widziało na moim przykładzie ostatnio) to 800 luz, wytrzymamy i to ?
WhiteKaszyn napisał(a):Dlaczego chcesz wpływać na zasady imprez na których nie bywasz, czys
ta złośliwość ? chcesz zaistnieć ?
Moses napisał(a):kurwa czy macie problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Gdzie podałem przykład? Podałem analogie do wydarzeń których byłem świadkiem.Blacha napisał(a):to pierdolenie że na Karbali to mógł być elektryk z 550 fps - nie kurwa nie mógł, - każdy kto był i zna sprawę ma pewność.
Gdzie napisałem że to był eletryk?
Chaota napisał(a):A tutaj propozycja zmiany w regulaminie:
Konstrukcja repliki ani przenoszone przez gracza części nie mogą umożliwiać przekroczenia maksymalnego limitu FPS dla danej strzelanki.
Chaota napisał(a):Jeżeli NPAS pozwala przekroczyć 600fps to jest to ta sama kategoria co MC
Moses napisał(a):Za cienki jesteś abym musiał Ci się tłumaczyć
Powrót do Organizacja i Regulamin gier na Mazowszu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość