Termin White jaki termin, skleroza po czterdziestce pogłębia się .... ...jakiś choćby zarys scenara bo rozumiem, że Pani Zosia zajmie się fotorelacją no i kawkę poda...przed i po
Pogoda zamierza nieco przychłodzić (2 st w dzień, -5 w nocy) więc bez ogniska na zakończenie się nie obejdzie
< Człowiek w Cadpadzie/Pencott GZ > Nikaraguańskie cygara, dobra whisky z lodem, długowłose owczarki niemieckie i zgrabne dziewczęta o czarującym uśmiechu sprawiają, że życie staje się odrobinę znośniejsze.
Panowie i Panie dzięki wielkie za obecność za zabawę i za ognisko, dzięki za prezenty mam nadzieję iż bawiliście się równie dobrze jak ja !!!!! Dzięki za Easy Company z Płocka że przyjechali kawał drogi i wpasowali się w klimat Maliniaków .
3 maj ASG formę White przez dobrych kolejneco najmniej 40ści no i do nastepnego grania ...no mega super teren to głębokie MK1, spory, grywalny, urozmaicony, grajmy tam częsciej ...
Miło było pomimo porannego chłodku. szybko rozgrzałem sie dzwigajac piach...następnie szybka akcja zdjęcia Weekend warriora chyba FF, zaczął pierwszy z Alexem dokonczyliśmy, frag fivty-fivty...hehe. Nastepnie od Adasia po plecach i ognisko:) Dzięki i do nastepnego Hoaah!
Jeszcze raz dzięki za imprezę. I do zobaczenia na wiosnę przyszłego roku bo to było dla mnie ostatnie spotkanie w sezonie 2014.
J.
< Człowiek w Cadpadzie/Pencott GZ > Nikaraguańskie cygara, dobra whisky z lodem, długowłose owczarki niemieckie i zgrabne dziewczęta o czarującym uśmiechu sprawiają, że życie staje się odrobinę znośniejsze.