Moderator: Pi White
piker napisał(a):Ja to nie widzę problemu używania takiej repliki w lesie w ustawieniu 600fps . Równie dobrze można przyczepić się springów co mają po 600fps że są za mocne czy też emek co mają po 550-580fps bo strzelają na singlu i ktoś bez opamiętania może napierdzielać tym jak serią . (Dodam tylko że ja jestem elastyczny i nie muszę mieć 600fps równie dobrze mogę mieć replikę skręconą do 550fps dla mnie to nie problem )
piker napisał(a):Dla mnie większym problemem co do FPS jest fakt że osoby co mają 450fps mogą strzelać full auto w lesie . Czasem w lato las jest tak gęsty że dystanse zmieniają się na typowo CQB i takie osoby według mnie nie powinny strzelać na full auto.
piker napisał(a):Ja swojej repliki nie ukrywałem przed imprezą i chyba każdy ją widział . Miałem w aucie jeszcze swoją emkę i jak by był jakiś problem to bym zostawił swoje m24 i latał z m4 .
w tym przypadku problemem już nie jest ilość fps bo krzywdę można zrobić i na 350fps, a ludzie którzy tego używają, ponieważ myśląc, że mam 450 to mogę napierdalać jak zły zapominają o zmieniających się dystansach...sam dostałem niedawno od typa na full auto po ryju, który z uśmiechem na ustach tłumaczył się, że no przecież było 10m...ale już nie wziął pod uwagę, gdzie strzela, jak strzela...ogólnie nie myślał za bardzo...pomijając fakt, że był dużo bliżej.
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości