Moderator: Pi White
Vitek napisał(a):Wpadniemy w 3-4
pazera napisał(a):Siema,
Czy mógłbym do was dołączyć? Miałem długą przerwę od ASG i jeszcze nie strzelałem się w Wa-wie. Tak, czytałem regulamin.
Niestety nie mam samochodu, a widzę że miejscówka jest całkiem daleko, więc musiałbym się z kimś zabrać
pazera napisał(a):Śródmieście, akademik Riviera
Volf napisał(a):Cześć
Też będę...jak ktoś podwiezie.![]()
Do Góry Kalwari spokojnie dojeżdżam pociągiem i 15min później jestem w Centrum przy dworcu PKS.
Pozostaje jednak kwestia transportu do Linina...
jakieś propozycje ( może być podwózka z Góry Kalwarii ).
Moris napisał(a):Levro, autobus masz?
P. napisał(a):Nie dziekuje za strzelanie, bawiłem się kijowo. Od 3 osób które przyłapałem na ewidentnym przyjęciu kulki (530fps, dystans ~20m) na klate usłyszłałem tekst "bo mam kamizelke". Co do kolejnych kilku osób miałem dość mocne podejrzenia, niestety z 30-60 m ciężko zobaczyć kulki odbijające się od gościa. Także panowie, zrzuciajcie z siebie sprzęt jak nie czujecie trafień bo kamizelka nie jest usprawiedliwieniem terminatorki. Swoje uwagi omówiłem bezpośrednio z konkretnymi osobami, na forum pisze inofrmacycjnie i pewnie na nie nie będę już zaglądał.
WhiteKaszyn napisał(a):Andre ale akurat te dwa przypadki mają tak zawsze ; P
Mariusz (BRT) napisał(a):Chyba wiem sjkąd bierze się "wyścig zbrojeń" w fps![]()
Powrót do Gry otwarte - Sobota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości