Podobno wcześniej powieszona ankieta pomaga przy podejmowaniu decyzji... jest się czym wykazać, głosować!!! (opcje z najostatniejszej ankiety, więc może aktualne, a jak nie to może zaktualizować co teraz może być grane - w stosownym wątku sobotnim).
sypie inne dzieci piaskiem i pluję jadem, 3 matchboxy, wiaderko, łopatka, hulahop, gumka recepturka, smok na biegunach, pół wrotki, 4 kapsle z flagami, 2 puszki po coli z Pewexu.... FB - Yan Yasiek
sypie inne dzieci piaskiem i pluję jadem, 3 matchboxy, wiaderko, łopatka, hulahop, gumka recepturka, smok na biegunach, pół wrotki, 4 kapsle z flagami, 2 puszki po coli z Pewexu.... FB - Yan Yasiek
niestety strzelam nad morzem w ten Weekend ale duchem jestem z Wami, Yasiek tyle szumu i odpadasz ? dodał bym jeszcze Linin do ankiety gramy tam ostatnio i jest o tym info w odpowiednim dziale, gdybyś tylko doczytał
W ta sobote jestem w koncu od 5 tygodni przerwy nowe body i podobno nie szczelny tlok mialem to moc stracilem wiec trzeba przetestowac po malym tuningu
Głosowałem na Białobrzegi choć przyznam, że teren jest jak na paręnaście osób dosyć rozległy. W czerwcu walczyliśmy tam w ponad pięćdziesiat osób i szansa konfrontacji z przeciwnkiem nie była duża chyba ,że obrało się kierunek na wyróżniony bunkier. Całkiem przyjemną miejscówką jak na wspomniana ilość ludzi jest Linin. Pozostaje oczywiście kwestia dojazdu.Bez samochodu nie da rady. Proponuje uwzględniż zgodnie z sugestią WhiteKaszyna Linin.
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie (R.Dmowski)
Always remember the goodness of animals. You see, my dachshund is discreet and will never betray me — I cannot say that of any human being... Wilhelm Canaris
Dzięki wszystkim za bardzo przyjemne sobotnie lajtowe strzelanie Było git i chociaż nic nie zapowiadało dużej frekwencji ta niespodziewanie dopisała. Scenariusze mimo, że wymyślone na kolanie też zdały egzamin i naprawdę był to bardzo dobrze spędzony dzień. Jeszcze tylko prośba, nie strzelajcie do trupów Jak ktoś wstaje i krzyczy że dostał to znaczy, że już wystarczy Dzięki wszystkim za wspólne rozsiewanie kompozytu, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony tą sobotą
JESTEM Z WAS DUMNY!!! Aż żałuję, że byłem gdzie indziej
Jest poniedziałek - jest nowa ankieta...