Witam Proponuję zorganizować małą wymianę kompozytu w Lininie GPS 51.93941,21.186284 . Na terenie dwa budynki, kilka wałów sporo drzew (jak to w lesie) troszkę przecinek miejsce zacne a nie używane przez WW. Spokojnie pomieści 40 osób, a jak się nas uzbiera troszkę to i scenariusz się zorganizuje .
NOMAK , Znajdzie się miejsce w samochodzie ? ( dorzucam się do paliwa )
Na wypadek gdyby Nomak nie mógł albo nie miał już miejsca, to do Góry Kalwarii docieram spokojnie pociagiem i jestem o 9:00 na stacji. Później jest już gorzej, stąd prośba o deklaracje podwiezienia ze stacji do Linina.
Z góry dziekuję
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie (R.Dmowski)
Mam caly czas 3 miejsca. Startuje z ochoty z ul rokosowskiej. Wklepcie w google maps z tego miejsca do miejsca docelowego moge zgarnac ludzi po drodze. Najlepiej dzwoncie do mnie bo nie mam dostepu do ww w pracy.888 058 791
Dzięki za bardzo udaną sobotę. Nawet klamka kilka razy mi się przydała . Volf jak zwykle pobiegłeś na wysokości zadania . Przypuszczaknie też odkryliśmy nowy syndrom stresu bojowego. Zgodnie z tradycją trzeba nadać mu nazwę twórcy - "syndrom White'a". Ładnie nas pocisnąłeś
Bracia! Oto wzywa nas wojna. Odpowiecie na wezwanie?
Dzięki za grę Panowie, Beginner ...dobrze sią z Tobą "lata" , ale były momenty ,że byliśmy bezradni jak dzieci ( syndrom WhiteKaszyna ), poleglismy wtedy w trójkę na górce Do zobaczenia
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie (R.Dmowski)