[LICYTACJA] L86 LSW Ares UNIKAT od 1zł!

Przeczytaj regulamin działu - tu najłatwiej dostać bana.

Moderator: Konrad ''Owca''

[LICYTACJA] L86 LSW Ares UNIKAT od 1zł!

Postprzez curian » 24 sty 2013, o 12:38

http://allegro.pl/l86-lsw-ares-unikat-od-1zl-dpm-l85-sa80-i2989358360.html

Cheers!

Mam do sprzedania używaną, lecz jurną i cieszącą się dobrym zdrowiem LSW od Aresa. LSW nie jest dostępne w żadnym sklepie w Polsce, a za granicą też go ostatnio nie widziałem (oprócz ICS'a na WGC)
Replika ma około trzech lat i dosyć niewielki przebieg (strzelam się rzadko i jadę na low-capach). Łączny przebieg to pewnie coś około 12k kulek (używane były tylko G&G 0.25g). Do repliki dorzucam 3 low-capy z tworzywa (zawsze podają, nigdy nie miałem z nimi problemów), batkę Ni-MH AGM 1500mAh i oryginalny, koszerny sling do eLek.

Nie pamiętam co dokładnie do niej wkładałem, bo często wypróbowywałem różne konfiguracje bebechów i zapomniałem co z czym łączyłem. Przy ostatnim pomiarze eLka miała 375FPS. W środku siedzi chromowana sprężyna (chyba SRC, ale głowy nie dam), tłok G&G i głowica tłoka tejże firmy, zębatki XYT ( w większości replik spokojnie wytrzymują sprężynę M150) o standardowm przełożeniu, chromowany cylinder, gumka chyba systema energy. Uszczelki do repliki były dopasowywane indywidualnie. Zębatki są idealnie spodkladkowane, a zespół cylindra jest naprawdę szczelny.

Elżbietka ma wielki potencjał (wytrzymały gearbox, wielgachna lufa, dobre wyważenie - znakomity materiał na parasnajperkę). Do dużego tunningu zbieram się od ponad roku, ale kiedy już uzbieram kasę, to zawsze wyskakuje jakiś "event i muszę przeznaczyć ją na coś innego ... :/ Z tego powodu replika nie była katowana (370 FPS nie obciaża zbytnio GB :P) Sprzedaję ją, bo moja drużyna częściowo unifikuje się pod względem replik.

Uszkodzenia:
- sprężynka rozkładająca bipod jest już dosyć wyrobiona i dwójnóg lubi się sam rozłożyć podczas biegania
- niektóre śrubki są wyrobione, co trochę utrudnia składanie/rozkładanie repliki
- normalne ryski powstał podczas użytkowania

Przed wysłaniem repliki usunę dwie pierwsze usterki.

Jednak największy minus, to przyciąganie podnieconych gapiów i macaczy replik (w tym płci żeńskiej!!!) przed i w trakcie strzelanki, co czasami uniemożliwia normalną grę/oszpejowanie się :D

Fotki - https://picasaweb.google.com/105546066765075324751/ELa?authkey=Gv1sRgCO
curian

White Cross: RAC
Na starym Warriorze od: 0

Powrót do Sprzedam