w1glles napisał(a):Co do repliki to myślę że ilu Airsoftowców tyle pomysłów i porad ja na przykład jako pierwszy karabinek sprawiłem sobie : M4 SIR (~~390fps)
i bardzo dobrze mi się nim gra mimo szeptów że nie nadaje się do CQB ( eee tam bzdura )
logan napisał(a):Są limity. Widać że regulaminu nie chciało Ci się czytać...
Lechu_eku napisał(a):A wracajac do repliki kupujaca taka ktoa ma np 380 fps wymieniajac w niej gumi sprezyne i na lepsze zwikszamy w ten sposb ilos fps ? dobrze mysle czy na jakiej to zasadzie sie opiera?
w1glles napisał(a):Co do repliki to myślę że ilu Airsoftowców tyle pomysłów i porad ja na przykład jako pierwszy karabinek sprawiłem sobie : M4 SIR (~~390fps)
i bardzo dobrze mi się nim gra mimo szeptów że nie nadaje się do CQB ( eee tam bzdura )
w1glles napisał(a):Ja osobiście zawsze przed strzelanką smaruję lufę i trochę gearbox olejem i czyszczę broń po strzelance (kurz piach itd.) .
Fenrir napisał(a):w1gilles - nie wynika z twojego posta czy brałeś udział w strzelance otwartej ogłaszanej na warriorze. Jeżeli zostaniesz zidentyfikowany z repliką przekraczającą 360 fps na CQB zostaniesz zabanowany. Tym razem bany będą dłuższe niż ostatni ban miesięczny. Będę wnosił o ban dożywotni.
w1glles napisał(a):Fenrir napisał(a):w1gilles - nie wynika z twojego posta czy brałeś udział w strzelance otwartej ogłaszanej na warriorze. Jeżeli zostaniesz zidentyfikowany z repliką przekraczającą 360 fps na CQB zostaniesz zabanowany. Tym razem bany będą dłuższe niż ostatni ban miesięczny. Będę wnosił o ban dożywotni.
1 Brałem udział w CQB w KillHouse na zakończeniu sezonu i organizatorzy nie mieli nic przeciw kiedy wniosłem M4 mówiąc że ma ponad 390 fps ( co więcej byli nawet tacy co mieli ponad 450 fps).
2 W przeciwieństwie do wielu zazwyczaj nawet z boczniaka nie strzelam do człowieka jeśli jest bliżej niż ~3 metry tylko wołam "pif paf zabity".
3 "mimo szeptów że nie nadaje się do CQB" chodziło mi np że ludzie mówią że jest za długi i niewygodnie nim manewrować.
4 Jeśli przeczytał byś dokładniej to zapewne byś już wiedział że posiadam już boczniaka więc raczej nie używam M4 w bliskim ogniu.
5 Możesz zacząć od czegoś milszego niż grożenie mi banem , mógłbym napisać wiele ale ugryzę się w język.
6 " nie wynika z twojego posta czy brałeś udział w strzelance otwartej ogłaszanej na warriorze" - nawet jeśli ? - co to zmienia ? ( PS nie grałem z Wami :* )
Fenrir - również życzę Ci powodzenia na polu walki.
Pablito tak mówili w - BBMAX.
Nie mam zamiaru nastawiać się negatywnie już przed spotkaniem do kogokolwiek z was więc dzięki za rozmowę i porady.
w1glles napisał(a):
1 Brałem udział w CQB w KillHouse na zakończeniu sezonu i organizatorzy nie mieli nic przeciw kiedy wniosłem M4 mówiąc że ma ponad 390 fps ( co więcej byli nawet tacy co mieli ponad 450 fps).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości